Overslaan naar content

Bewandel een nieuw pad.

Bewandel een nieuw pad!

Bij de Raphaelstichting zoeken we altijd enthousiaste nieuwe collega’s. Heb jij je altijd al afgevraagd of het werken in de zorg bij je past? Wij zoeken enthousiaste collega’s die zich willen laten omscholen.

Heb je zin in eenuitdaging? Wil je tegelijkertijd werken en een diploma halen? Lees dan verder!

Zij-instroom Vacatures

Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.

Jij doet ertoe!

Jij wilt graag zorgen voor mensen met een beperking en hen een mooie dag bezorgen. Jij denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Ook ben je een kei in samenwerken en kun je goed omgaan met feedback. Jij hebt een leergierige houding en je deinst niet terug voor een uitdaging.

Jouw opties

Deelcertifcaat behalen

Ben jij in het bezit van een MBO-3 opleiding? En heb je 3-6 maanden ervaring opgedaan in de zorg? Dan kun jij je door middel van het behalen van een deelcertificaat omscholen tot Begeleider.

Specificaties: Aantal uur: Je werkt minimaal 18 uur per week Duur: Na 6 maanden kun je een certificaat behalen. Contract: Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden. Uiteraard met de intentie om deze bij wederzijdse tevredenheid te verlengen. Salaris: een salaris conform schaal 35 uit de CAO GHZ. Dat betekent een salaris tussen

MBO-3 opleiding via Scillz

Heb je geen ervaring in de zorg? Of ben je niet in het bezit van een MBO-3 opleiding? Via de opleider Scillz kun je binnen 1 of 2 jaar worden opgeleid tot Begeleider.

Specificaties: Aantal uur: Je werkt minimaal 24 uur per week in de zorg. Daarnaast besteed je minimaal 4 uur per week aan je opleiding. Duur: Afhankelijk van je eerdere opgedane kennis en opleiding, gemiddeld tussen de 1 en 2 jaar. Contract: Je ontvangt een leer- en arbeidsovereenkomst voor de volledige duur van de opleiding. Salaris: Je krijgt voor 28 uur betaald. Je start met een salaris conform FWG 30. Na het behalen van je opleiding maak je direct een stap in salaris passend voor de functie waar jij in uitstroomt!

Klaar met je opleiding?

Binnen de opleiding zet je iedere keer een stap naar meer verantwoordelijkheid. Vanuit het meelopen kun je uiteindelijk doorgroeien naar groepsleider of begeleider, als je studie is afgerond. We zoeken uiteraard naar een plekje voor je zodat je ook na het afstuderen kan blijven!

Rick Zijp vertelt

Zij-instromer Scorlewald

"Totaal geen heimwee naar de vrachtwagen"