Overslaan naar content

Van Gogh-huis

Bij het van Goghhuis wonen bewoners die baat hebben bij een warme en gezelijke woonomgeving met veel sociale momenten, maar ook rust momenten.

Heb of wil jij kennis op doen op het gebied van autisme, dan is dit ook de ideale werkplek. Daarnaast is ervaring met agressie en hoe hiermee om te gaan ook van belang op dit huis.

Bij het van Gogh-huis is er behoefte aan een warme omgeving, waarbij de bewoners naast sociale momenten ook behoefte hebben aan rust.

ACTIVITEITEN?

Op het van Gogh-huis werk je in een team met miminaal 14 andere collega's, waarvan 5 Persoonlijk Begeleiders. Het team staat bekend om: (bijv. teamuitjes/open/eerlijk/zijn directheid/muziekale talenten oid maar het liefst bijzonder termen)

Als Begeleider op het van Goghhuis is het belangrijk om met de bewoners non-verbaal te kunnen communiceren, sociale interactie te stimuleren en wordt er duidelijkheid gegeven volgens de 'Geef me de vijf' methode.

De teamleider van het van Gogh-huis, Noud van Ommen, is heeft een open houding en is toenaderbaar. Als leidinggevende vind hij het belangrijk dat ...Werken op het van Gogh-huis

Ontmoet hier je collega's

De woongroepen

Noord

Op deze groep wonen XX bewoners.

Zuid

Op deze groep wonen in totaal XX bewoners.

Sfeerproeverij

Antroposofische tekst / bekende uitsptraak /bewoner bij het danielhuis!