Skip to content

Aan de slag als stagiair

Jij doet ertoe!

Wat je doet én wie je bent, doet er bij ons toe. Zowel voor bewoners, cliënten als voor collega’s. Met open blik kijken we naar wie iemand is en wat de mogelijkheden zijn. Zorg van mens tot mens: met aandacht voor elkaar.   

Bij de Raphaelstichting zoeken we altijd enthousiaste nieuwe collega’s. Er zijn verschillende opties als je op dit moment een zorg-gerelateerde opleiding volgt op MBO, HBO of WO-niveau. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen binnen verschillende afdelingen en functies. Hieronder zie je de openstaande stagevacatures.

De Raphaelstichting werkt vanuit een antroposofische visie. Vanuit het drieledig mensbeeld staat de gedachte centraal dat eenieder zich ontwikkelt. Door te denken, voelen en handelen kunnen lichaam, ziel en geest zich ontwikkelen. Dit is ons uitgangspunt, zowel voor bewoners als voor collega’s kijken we echt naar elkaar.

Stageplekken

  • Stage
1 vacatures
Stage RaphaëlstichtingSchoorlAlgemene vacaturesStage

Dit doe jij op een dag

Tijdens jouw diensten ontdek je meerdere facetten van de verzorging. Natuurlijk voer je de taken uit die jouw opleiding van je verwacht, maar daarnaast heb je ruimte om cliënten te leren kennen en contact met ze te maken. Je let goed op lichaamstaal en speelt in op wat de cliënt nodig heeft. Hierin word je begeleid door iemand die dezelfde opleiding heeft genoten als jij.

Wij bieden jou

Persoonlijke aandacht, daar gaan wij elke dag voor. Bij cliënten, maar ook bij jou. Je krijgt de ruimte om initiatief te nemen, zodat jouw stage uitdagend is en blijft. Ga aan de slag binnen verschillende aspecten van de gehandicaptenzorg. Zo ontwikkel jij je zo breed mogelijk. Als je meer uitdaging wilt, helpt jouw begeleider je om die te vinden. Je ontvangt vanuit de Raphaelstichting een stagevergoeding conform de cao-gehandicaptenzorg, naar rato van het aantal uren dat je werkt.

Dit verwachten wij van jou

Jij wil graag zorgen voor mensen met een beperking en hen een mooie dag bezorgen. Jij denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Ook ben je een kei in samenwerken en kun je goed omgaan met feedback. Jij hebt een leergierige houding en je deinst niet terug voor een uitdaging.

Met welke opleidingen kun je stage lopen bij de Raphaelstichting?

MBO-3 opleidingen

Verzorgende IG & Maatschappelijke Zorg Begeleider Maatschappelijke Zorg Verzorgende IG

MBO-4 opleidingen

Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Verpleegkundige Begeleider Maatschappelijke Zorg Sociaal werk

HBO-opleidingen

Bachelor Pedagogiek

HBO-master Pedagogiek Pedagogisch Educatief Professional Social Work Sportkunde Verpleegkunde

WO-opleidingen

Pedagogische Wetenschappen

Psychologie Geneeskunde AVG Arts

Klaar voor de start?

Als jouw opleiding er niet bij staat, maar wel een vergelijkbare, solliciteer dan gerust of neem vrijblijvend contact met ons op!