Overslaan naar content

Loop stage bij de Raphaëlstichting

Zorg van mens tot mens. Bij de Raphaëlstichting zoeken we altijd enthousiaste nieuwe collega’s. Volg je een zorg-gerelateerde opleiding op mbo, hbo of wo niveau? Wij willen graag kennis met je maken! Je krijgt de kans om je te ontwikkelen binnen verschillende afdelingen en functies.

Wat bieden wij?

Persoonlijke aandacht Ruimte om initiatief te nemen Ervaring in verschillende aspecten van de gehandicaptenzorg Stagevergoeding conform de cao-gehandicaptenzorg Een uitdagende stageplekWat verwachten wij?

Jij denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen. Jij wil graag zorgen voor mensen met een beperking en hen een mooie dag bezorgen . Jij hebt een leergierige houding en je deinst niet terug voor een uitdaging.Wat ga je doen?

Je ontdekt meerdere facetten van de verzorging. Naast het uitvoeren van de taken die jouw opleiding van je verwacht heb je ruimte om contact met cliënten te maken. Hierin word je begeleid door iemand die dezelfde opleiding heeft genoten als jij.

Vacatures

Bekijk het aanbod stageplekken of stuur via 'Open Stage Raphaeëlstichting' je open sollicitatie voor een stageplek in.

Met welke opleidingen kun je stage lopen bij de Raphaëlstichting?

Staat jouw opleiding er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via solliciteren@raphaelstichting.nlMbo-3 Opleidingen

- Verzorgende IG en/of Begeleider Maatschappelijke Zorg

Mbo-4 Opleidingen

Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg

Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker

Verpleegkundige

Sociaal Werk

Hbo opleidingen

Bachelor Pedagogiek Hbo-master Pedagogiek Pedagogisch Educatief Professional Social Work Sportkunde Verpleegkundige

Wo opleidingen

Pedagogische Wetenschappen Psychologie Geneeskunde Arts Verstandelijke Gehandicapten