Overslaan naar content

Werkplaatsbegeleider Bakkerij

Rozemarijn (Haarlem, Hoofddorp, Heemstede)

Wat ga je doen?

Werkplaatsbegeleider Bakkerij (16 uur per week op donderdag en vrijdag)


Lijkt het jou leuk om onze deelnemers te begeleiden tijdens het werken in onze bakkerij Santé in Haarlem? Ben je een zorgprofessional én bak je graag? Dan komen we graag met je in contact

Wat ga je doen?

Als werkplaatsbegeleider ben je verantwoordelijk voor alle taken die met de werkzaamheden van de werkplaatsen samenhangen. Je bakt samen met de deelnemers brood en banket wat verkocht wordt in de bakkerij. Je begeleidt en activeert deelnemers bij de uitvoering van de activiteiten. Je stimuleert hierbij de eigen regie, zelfredzaamheid en de deelname aan activiteiten. Daarnaast draag je verantwoording voor het zorgproces van de deelnemers, je beheert zorgplannen en doet verslaglegging via ONS (ECD). 

Uiteraard zorg je ook samen met de cliënten ervoor dat de werkplaatsen aan het einde van de dag weer netjes worden gemaakt en werkbaar zijn voor de volgende dag. Je vindt het leuk om mee te denken over de productontwikkeling en diversiteit in het assortiment.


Waar ga je werken?

In Haarlem en Heemstede biedt Rozemarijn op diverse plaatsen zowel dagbesteding als woon- en werkgelegenheid voor kinderen en (jong)volwassenen met verstandelijke of meervoudige beperkingen en/of psychiatrische kwetsbaarheid. Onze werkplaatsen zijn een onderdeel van de dagbesteding. Hieronder o.m. Santé: Dat bestaat uit een bakkerij met winkel en textielwerkplaats in een woonbuurt en Kantine Rozemarijn in het Rudolf Steiner College. De Bakkerij met Bakkerswinkel en Kantine Rozemarijn zijn een commerciële onderneming waarbinnen de deelnemers de mogelijkheid krijgen zich te ontwikkelen in het arbeidsproces. De werkplaatsen zijn geopend van maandag t/m vrijdag.
Wij bieden:

 • Een salaris conform cao Gehandicaptenzorg, schaal 40, dit betekent dat je tussen de EUR 2.617 en EUR 3.535 verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur).
 • Een jaarcontract voor 16 uur per week met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd. 
 • De keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, computerplan of de keuze om hier vakantie-uren van te kopen.
 • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8 % vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.


Past deze vacature bij jou?

Wij vragen van jou:
 • Een afgeronde opleiding in de zorg op minimaal niveau 3.

 • Je hebt kennis van brood- en banket bakken.

 • Je hebt kennis van en ervaring met de doelgroep.

 • In deze functie is communiceren van cruciaal belang. Om de cliënten te motiveren, positief te begeleiden maar ook om goed te kunnen samenwerken met je andere collega's.

 • Je begeleidt onze cliënten zelfstandig in onze werkplaatsen. Je kunt gemakkelijk deze verantwoording aan en bent goed in staat de juiste beslissing te maken in het belang van de cliënt.

 • Je kunt je vinden in onze antroposofische werkwijze of bent bereid je hiertoe in te lezen of te laten informeren.


Dit is handig om te weten:

 • Ben jij na het lezen van deze vacaturetekst enthousiast geworden en zou je graag deel willen gaan uitmaken van dit enthousiaste team? Solliciteer dan via solliciteerbutton!
 • Heb je nog wat vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Maaike van Duivenvoorde (teamleider) via 06-86864303. 
 • Een VOG aanvraag is onderdeel van de procedure.

of