Skip to content

Verpleegkundige, Verzorgende IG Nachtwacht Midgard

€ 2.766 - € 3.861 per maandMidgard (Tuitjenhorn)Nachtzorg, Verpleegkundige, antroposofie, midgard, toeslag

Wat ga je doen?

(27 uur)


Als verpleegkundige Nachtwacht draag je samen met 3 andere collega's de verantwoording voor alle zorg die er nodig is in de nacht voor onze bewoners met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Deze zorg kan variëren van lichamelijke zorg, verpleegtechnisch handelen tot zorg voor de bewoners met moeilijk verstaanbaar gedrag en zorg d.m.v. een inluistersysteem. De werktijden zijn van 21:45 uur tot 06:45 uur of van 22:00 uur tot 07.00 uur en van 23:00 uur tot 08:00 uur. De overdracht vanuit de avonddienst naar de nacht en vanuit nacht naar ochtenddienst gaat digitaal.

Het is een leuke, veelzijdige en uitdagende baan in een kleine instelling van 110 bewoners. Een baan waar geen 1 nacht hetzelfde is. Onze locatie is aan het moderniseren en volop in ontwikkeling. Ons team, bestaat uit 11 collega’s variërend in leeftijd. Wij staan open voor elkaars mening en hebben respect voor elkaar. Er is mogelijkheid voor scholing en mogelijkheid om te werken aan je eigen ontwikkeling. In de nacht staan we in nauw contact met onze collega's van de Nachtwacht op Scorlewald en lever je als verpleegkundige medische ondersteuning (Triage) bij vragen.


Wie zijn wij?
Midgard is onderdeel van de Raphaëlstichting, een antroposofische zorgaanbieder in Noord- en Zuid-Holland. Midgard is een woon- en werkgemeenschap voor 110 bewoners met een verstandelijke of meervoudige beperking. De bewoners zijn voornamelijk (jong) volwassenen met een bijzondere vraag naar ondersteuning in hun ontwikkeling.

Past deze vacature bij jou?

Wat bieden wij?

 • Een salaris conform CAO (Gehandicaptenzorg), in schaal 45. Dat betekent dat je een salaris tussen de €2766 en €3861per maand verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur). (loon is gebaseerd op de CAO verhoging met ingang van 1 december 2023)
 • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om hier vakantie-uren van te kopen.
 • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
 • Voldoende mogelijkheden tot (bij)scholing en/of opleidingen en workshops.
 • Een leuke baan met een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit.


Wat neem je mee?

 • Verpleegkundige niveau 4, HBO-V, Verzorgende IG
 • Je beschikt over kennis en affiniteit in het werken met bewoners met een complexe zorgvraag.
 • Je kan gestructureerd werken en kunt goed rapporteren in het ECD
 • Je hebt kennis of bent bereid om je te ontwikkelen in de antroposofische zorg en sociaal-therapie.
 • Je kunt goed samenwerken, maar ook zelfstandig.
 • Je staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig
 • Je kunt goed reflecteren naar jezelf en het team

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en wil je graag deel uitmaken van onze organisatie? Solliciteer dan direct via de oranje solliciteerbutton!


Wij vragen altijd om een referentie. Geen zorgen, dit overleggen we natuurlijk eerst met jou. Verder is het belangrijk dat je een VOG kunt krijgen, uiteraard kan je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start. Zodra wij een nieuwe collega hebben gevonden halen wij de vacature offline. Mocht een van onze eigen medewerkers solliciteren dan gaan wij hier altijd mee in gesprek.


Kennismaken op locatie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of