Skip to content

Persoonlijk Begeleider Zorgboerderij Dijkgatshoeve

€ 2.617 - € 3.535 per maandDijkgatshoeve (Wieringerwerf)

Wat ga je doen?

(24-28 uur per week)
Op onze zorgboerderij de Dijkgatshoeve in Wieringerwerf hebben we op het woonhuis (24 uurszorg) plek voor een persoonlijk begeleider
De werkzaamheden op het woonhuis richten zich voornamelijk op het begeleiden, bij een aantal van de bewoners speelt ook hulp bij de persoonlijke verzorging een rol. Incidenteel wordt er ook zorg verleend aan 9 bewoners die zelfstandig wonen op onze locatie. Als persoonlijk begeleider fungeer je als aanspreekpunt voor de aan jouw zorg toevertrouwde bewoners richting familie, werkplaats, behandelaars en eventuele externe behandelaars en verzorg je de zorgplancyclus.


Wie zijn wij?

Het woonhuis van Dijkgatshoeve is onderverdeeld in 2 woongroepen met een gezamenlijke keuken. Op beide groepen wonen 8 bewoners. De jongste is 20 en de oudste 60 jaar. Er is grote diversiteit in ondersteuningsbehoefte en stijl van begeleiden.

Ook zijn er negen appartementen voor mensen met een psychosociale hulpvraag die zich met de gemeenschap willen verbinden. Zij worden ondersteund door een ambulant medewerkster.

Zorgboerderij Dijkgatshoeve is een onderdeel van De Raphaelstichting, een antroposofische zorginstelling. Zinvol werk, gemeenschapsvorming en een rijk cultureel leven staan bij ons hoog in het vaandel.

Alle bewoners werken in een van de vier werkgebieden: de stal, kaasmakerij, tuin en winkel en zijn trots op hun producten.


Duurzaamheid
Duurzaamheid heeft een belangrijke plek in de gemeenschap. We hebben het Demeter certificaat voor het bedrijf.
We hebben 236 zonnepanelen op het dak van de stal en het werkgebouw. Ook maken we gebruik van aardwarmte.


Staatsbosbeheer
De Dijkgatshoeve werkt samen met met Staatsbosbeheer voor het beheer van ca.70 hectare natuurgebied. Elk jaar wijst Staatsbosbeheer ons een perceel in het Dijkgatsbos toe om bomen te kappen. Deze bomen worden gekloofd. Dit hout is te koop in de winkel.

Past deze vacature bij jou?

We bieden jou:

 • Een salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, in schaal 40, afhankelijk van je kennis en ervaring. Dat betekent dat je een salaris tussen de €2617 en €3535per maand verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur) Daarbovenop komt onregelmatigheidstoeslag.
 • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om hier vakantie-uren van te kopen. 
 • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Mogelijkheden tot (bij)scholing en/of opleidingen en workshops.
 • Een leuke baan met grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit
 • Werken op een prachtige locatie

Wij vragen:

 • Een afgeronde zorgopleiding op minimaal MBO niveau 4
 • Je beschikt over kennis en affiniteit in het werken met bewoners met een complexe zorgvraag
 • Je kan gestructureerd werken en je kan deze structuur ook aan bewoners bieden.
 • Je hebt kennis of bent bereid om je te ontwikkelen in de antroposofische zorg en sociaaltherapie.
 • Je kunt goed samenwerken, maar ook zelfstandig.
 • Door jou fijne communicatie weet je met de bewoners een goede band op te bouwen en duidelijkheid te verschaffen.
 • Je durft feedback te geven en te ontvangen


Ben jij na het lezen van deze vacaturetekst enthousiast geworden en zou je graag deel willen gaan uitmaken van ons team? Solliciteer dan direct!
Heb je nog wat vragen naar aanleiding van deze vacature? Stel ze dan per mail aan onze recruiter May Ling van Zaane . Dit kan per mail; solliciteren@raphaelstichting.nl
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kan je contact opnemen met Arne Savelkoel . Dit kan telefonisch via 06-52460509 of per mail a.savelkoel@raphaelstichting.nl.


Wij vragen altijd om een referentie. Geen zorgen, dit overleggen we natuurlijk eerst met jou. Verder is het belangrijk dat je een VOG kunt krijgen, uiteraard kan je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start. Mocht een van onze eigen medewerkers solliciteren, dan gaan we hier altijd mee in gesprek. Zodra wij een nieuwe collega hebben gevonden halen we de vacature offline.
Kennismaken op locatie en een dag(deel) mee draaien is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

of