Overslaan naar content

Persoonlijk Begeleider Novalis

Breidablick (Middenbeemster)

Wat ga je doen?

Uren in overleg minimaal 20 uur, meer uur in overleg


Onze medewerkers over werken op het Novalishuis: ‘Het zijn 3 verschillende groepen, maar samen zijn we één team. Een gezellig team dat voor elkaar klaar staat, ook in moeilijke situaties. Geen dag is hetzelfde en dat houdt het werk dynamisch. Je leert voldoening te halen uit kleine dingen die je samen behaalt, met bewoners én collega’s.’


Wat ga je doen?

Jij biedt begeleiding en verzorging. Werken op Novalis kan behoorlijk zwaar zijn. Je krijgt te maken met fysieke en verbale agressie dat voortkomt uit frustratie en onbegrip. Wij zeggen altijd: we beleven soms spannende tijden, maar samen komen we er altijd uit!

Iedere dag is anders, en dat maakt het werken hier zo leuk. Wij hebben een divers team van ongeveer 35 collega’s. Per dienst werk je samen met ongeveer zeven collega’s. Dat betekent dat je altijd terug kan vallen op je collega. Samen met de bewoners werk je volgens de dagstructuur en lever je zorg op maat. Je kunt je vrij bewegen op het terrein, dus je kan lekker met de bewoners op pad! Je werkt met bewoners in groepsverband, maar ook 1-op-1 begeleiding behoort tot jouw pakket

Uniek aan het Novalishuis is dat wij geen gebroken diensten draaien. Op een dag kun jij dus 5 tot 7,5 uur werken.

Bij de bewoners op deze locatie is er sprake van een matige tot ernstige verstandelijke beperking(EVB+), in combinatie met bijkomende problematiek (een VG 7 indicatie). Er kan sprake zijn van autisme, zintuiglijke beperkingen, syndroom van Down of lichamelijke problematiek.

Past deze vacature bij jou?

Wij bieden jou:

 • Een salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, in schaal 45. Dat betekent dat je een salaris tussen de € 2.766,- en € 3.861,-
  per maand verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur)
 • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om hier vakantie-uren van te kopen.
 • Een jaarcontract van minimaal 16 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
 • Passende scholing voor werken met MVG en mogelijkheid tot individuele scholing en coaching.
 • Een leuke baan, waarin een goede samenwerking centraal staat; we helpen, steunen elkaar waar nodig en er heerst een open en informele werksfeer.


Wij vragen:

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal mbo-4-niveau richting MMZ, pedagogiek of een soortgelijke opleiding.
 • Minimaal één tot twee jaar ervaring met het werken in de gehandicaptenzorg.
 • Een beschikbaarheid van minimaal 20 uur per week. Meer uur per week is mogelijk. Je draait mee in ons rooster en komt van maandag tot en met zondag tussen 06:45 uur en 22:00 uur te werken. Je werkt hierbij zowel op de groep, als 1-op-1-begeleider.
 • De antroposofische werkwijze is jou bekend of je bent bereid dit te leren.
 • Communicatieve vaardigheden: jij staat stevig in je schoenen, weet op een fijne manier te communiceren met je collega’s en bewoners.
 • Een collega die kan reflecteren op zijn/haar eigen handelen en op dat van een ander. Als team willen we groeien en daarbij is feedback en leren van ons eigen handelen ontzettend belangrijk.


Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacaturetekst enthousiast geworden en zou je graag deel willen gaan uitmaken van onze organisatie? Solliciteer dan direct via de oranje solliciteer button!


Heb je nog wat vragen naar aanleiding van deze vacature? Stel ze dan aan onze recruiter May Ling van Zaane Dit kan per mail via solliciteren@raphaelstichting.nl


Wij vragen altijd om een referentie. Geen zorgen, dit overleggen we natuurlijk eerst met jou. Verder is het belangrijk dat je een VOG kunt krijgen, uiteraard kan je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start.


Kennismaken op locatie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of