Skip to content

Persoonlijk begeleider Jepthagroep

€ 2.617 - € 3.535 per maandMidgard (Tuitjenhorn)

Wat ga je doen?

(24-32 uur per week)

Heb jij ervaring als persoonlijk begeleider en wil je graag een nieuwe uitdaging? Kom werken op de Jephta groep!


Wat ga je doen?

Werken als persoonlijk begeleider bij ons is echt een kans! Je komt te werken op de Jephta groep. Op deze groep wonen 6 bewoners, in de leeftijd van 29 tot 60 jaar, met een ernstige verstandelijke beperking. Onze bewoners spreken weinig tot niet en daar zit voor jou echt de uitdaging. We communiceren veel met behulp van picto’s en foto’s en ook wordt gebarentaal ingezet. Dus hoe zorg jij ervoor dat de bewoner jou en de anderen begrijpt en andersom? Ook bied je begeleiding bij de sociaal-emotionele ontwikkeling van de bewoners. Er is soms sprake van gedragsproblematiek, dwanghandelingen en automutilatie


De sfeer op onze groep is te omschrijven als rustig en huiselijk. We bieden veiligheid aan onze bewoners door het geven van structuur en nabijheid.

We werken volgens een dagprogramma en bieden hierbij warme zorg en begeleiding. ’s Avonds drinken we gezamenlijk koffie en thee en wanneer het kan wordt er veel gewandeld, geknutseld of bijvoorbeeld een verhaal voorgelezen.


Als persoonlijk begeleider ben jij naast het bieden van begeleiding en het helpen bij de ADL ook verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en evalueren van het zorgplan. Je onderhoudt contact met de verschillende disciplines die betrokken zijn bij de begeleiding aan de bewoners en natuurlijk zorg je dat er warm contact is met de verwanten. Je levert maatwerk aan iedere bewoner, afgestemd op dienst behoeften.


Past deze vacature bij jou?

Wij bieden jou:

 • Een salaris conform CAO (Gehandicaptenzorg), in schaal 40. Dat betekent dat je een salaris tussen de €2617 en €3535 per maand verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur).
 • Een jaarcontract voor 24-32 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om hier vakantie-uren van te kopen.
 • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
 • De mogelijkheid om verschillende trainingen, cursussen en workshops te volgen om jouw kennis op pijl te houden.

Wij vragen:

 • Een collega met een afgeronde opleiding richting Maatschappelijke Zorg of Pedagogiek.
 • Ervaring als persoonlijk begeleider is een vereiste. Op die manier kun jij snel uit de voeten in de groep, en weet je goed om te gaan met de complexiteit van onze doelgroep.
 • Je hebt ervaring in de antroposofische werkwijze of bent bereid je hierin te verdiepen.
 • Je kunt gestructureerd werken en hebt ervaring met het werken volgens een dagprogramma.
 • Je staat stevig in je schoenen. Door jouw fijne communicatie weet je met de bewoners een goede band op de bouwen, duidelijkheid te verschaffen en laat je je niet snel uit het veld slaan.
 • Je bent een teamspeler: je vindt het fijn om in het team te werken en kan goed omgaan met feedback.

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacaturetekst enthousiast geworden en zou je graag deel willen gaan uitmaken van dit team? Solliciteer dan direct!

Heb je nog wat vragen naar aanleiding van deze vacature? Stel ze dan per mail aan onze recruiter May Ling van Zaane . Dit kan per mail solliciteren@raphaelstichting.nl

Gedurende het sollicitatieproces is het belangrijk dat jij een VOG kunt krijgen. Uiteraard kun je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start.

Wij vinden het belangrijk dat je op de juiste werkplaats terecht komt. Daarom is een eventuele meeloopdienst altijd onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

of