Overslaan naar content

Persoonlijk Begeleider Iphisgroep

Midgard (Tuitjenhorn)

Wat ga je doen?

Persoonlijk Begeleider Iphisgroep

(24 uur - 32 uur)

De Iphis groep is op zoek naar een enthousiaste Persoonlijk Begeleider! Kom jij ons team versterken?

Op de woongroep Iphis wonen acht volwassenen, twee mannen en zes vrouwen, met een divers ziektebeeld. De leeftijden van de bewoners liggen tussen de 38 en 53 jaar.


Wat ga je doen?

Als Persoonlijk Begeleider ben jij zowel verzorgend, deels gedragssturend als begeleidend aan het werk. Onze bewoners zijn vooral op zoek naar voorspelbaarheid, positieve bevestiging, nabijheid, veiligheid en hartelijkheid. Je begeleidt bij alle voorkomende groepswerkzaamheden op het woonhuis.

Binnen ons team houden we van een goede sfeer, vertrouwen en open communicatie. Naast dat jij veiligheid creëert voor de bewoners, vinden wij het belangrijk dat ook jij je veilig voelt binnen ons team.

We zijn op zoek naar een collega die een aanpakker is en een positieve bijdrage levert aan de dagbesteding van onze bewoners, zodat een wederzijdse groei kan ontstaan.

Past deze vacature bij jou?

Wij bieden jou:

 • Een salaris conform CAO (Gehandicaptenzorg), in schaal 40,  Dat betekent dat je een salaris tussen de € 2.617,- en € 3535,- per maand verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur).

 • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om hier vakantie-uren van te kopen.

 • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn

 • Je krijgt 8% vakantiegeld en daarnaast ook nog een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een leuke baan met een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit.


Wie zoeken we?

Als Persoonlijk Begeleider bij Midgard ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze bewoners bij het dagelijks leven. Om deze rol succesvol te vervullen, zijn de volgende functievereisten van belang:

 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.
 • Je hebt een afgeronde opleiding in de zorg op MBO-niveau 4.
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken en hebt een proactieve houding.
 • Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken met collega's en andere zorgprofessionals.
 • Je bent flexibel en bereid om onregelmatige diensten te werken.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en bent in staat om hen te ondersteunen bij hun ontwikkeling.Interesse?
Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Dit kan via onze recruiter May Ling van Zaane via het e-mailadres solliciteren@raphaelstichting.nl.


Wij vragen altijd om een referentie. Geen zorgen, dit overleggen we natuurlijk eerst met jou. Verder is het belangrijk dat je een VOG kunt krijgen, uiteraard kan je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start. Zodra wij een nieuwe collega hebben gevonden halen wij de vacature offline. Gezellig een dagje meelopen op locatie, is ook onderdeel van de sollicitatieprocedure

of