Skip to content

Medewerker Nachtzorg (Of Invalmedewerker)

€ 2.617 - € 3.535 per maandBreidablick (Middenbeemster)Begeleider, Middenbeemster, Nachtzorg, Purmerend

Wat ga je doen?

Werk jij in de zorg en vind jij het heerlijk om zelfstandig in de nacht te kunnen werken? Dan is onze vacature Medewerker Nachtdienst echt iets voor jou! Soms heb je drukke nachten waarbij je van hot naar her rent, maar er zijn ook nachten dat je rustig je eigen ding kan doen. Zolang jij maar paraat staat voor de vaste rondes of wanneer een slimme inco aangeeft dat je in actie moet komen!


Breidablick is een mooie woon- en werkgemeenschap in de Middenbeemster voor mensen met een verstandelijke beperking en mensen met niet aangeboren hersenletsel. Je werkt in deze functie in een team van ongeveer 12 collega's, waarbij je nachtdiensten draait met een team van 3 of 4 collega's.


Wat ga je doen?

Samen met minimaal 2 andere collega’s bewaak jij de nachtrust van 134 bewoners en bied jij hen hulp aan. Ook ben je back-up, samen met je team, voor 2 woonhuizen die zich buiten het terrein bevinden. Jij begeleidt en verzorgt in deze functie de bewoners tijdens de nacht, door bijvoorbeeld een praatje te maken of samen even thee te drinken. Je bent verantwoordelijk voor het toedienen van medicatie, verricht zorg en waar nodig verpleegtechnische handelingen zoals een katheter of een PEG-sonde. Jij bedient de domotica, wat een ondersteunende functie heeft in je werk, en bij een melding geef jij de bewoner de zorg die hij nodig heeft. Geen nacht is hetzelfde, dus volop uitdaging! Het aantal nachten per week is bespreekbaar.

Past deze vacature bij jou?


Wij bieden jou:

 • Een salaris conform CAO (Gehandicaptenzorg), in schaal 40, afhankelijk van de ervaring en opleiding. Dat betekent dat je een salaris tussen de € 2.617 en € 3.535 per maand verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur). Daarnaast ontvang je onregelmatigheidstoeslag.
 • Een jaar contract op basis van het aantal uren die bij jou passen (0 - 28 uur).
 • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om hier vakantie-uren van te kopen.
 • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
 • Mogelijkheden tot het volgen van relevante cursussen, opleidingen en trainingen, zodat jij altijd op de hoogte bent van de recente ontwikkelingen binnen de gehandicaptenzorg.
 • Een leuke baan met een grote mate van zelfstandigheid in een gezellig team, op een prachtige plek.


Wij vragen:

 • Een afgeronde zorg gerelateerde opleiding op minimaal MBO niveau 3
 • Je kan goed wakker blijven en bent alert in de nachtelijke uren
 • Je bent bekend met onze antroposofische werkwijze, of je bent bereid je hierin te verdiepen.
 • Je beschikt over tact, luistervaardigheid en inlevingsvermogen. Daarnaast ben je in staat om feedback te geven en te reflecteren op je eigen handelen.
 • Je bent stressbestendig. Een nachtdienst kan soms hectisch zijn. Je maakt keuzes in waar je bijvoorbeeld als eerste naartoe gaat, je kunt prioriteiten stellen. Dit zie jij als een uitdaging!
 • Voor deze functie vragen we een zelfstandige, communicatief vaardige collega die graag samenwerkt.


Wie zijn wij?

De Raphaëlstichting biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking en is daarnaast actief in de psychiatrie en verpleeghuiszorg. Er werken 1.500 medewerkers op diverse locaties in Noord- en Zuid-Holland voor 1.200 cliënten van alle leeftijden. De Raphaëlstichting werkt vanuit een antroposofisch geïnspireerde zorgvisie waarin de individuele ontwikkeling van cliënt en medewerker voorop staat. Binnen een intensief gemeenschapsleven is er veel aandacht voor kunst en cultuur. Het centraal bureau is gevestigd in Schoorl.


Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacaturetekst enthousiast geworden en zou je graag deel willen gaan uitmaken van ons team? Solliciteer dan direct via de oranje solliciteerbutton!


Heb je nog wat vragen naar aanleiding van deze vacature? Stel ze dan aan onze recruiter May Ling van Zaane Dit kan per mail via solliciteren@raphaelstichting.nl.


Wij vragen altijd om een referentie. Geen zorgen, dit overleggen we natuurlijk eerst met jou. Verder is het belangrijk dat je een VOG kunt krijgen, uiteraard kan je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start. Zodra wij een nieuwe collega hebben gevonden halen wij de vacature offline.


Kennismaken op locatie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of