Overslaan naar content

Medewerker Nachtwacht Scorlewald

Scorlewald (Schoorl)

Wat ga je doen?

Aan de rand van de bossen van Schoorl geniet jij ervan hoe de nacht tot leven komt. Jij bent de ogen en de oren van onze bijzondere bewoners op Scorlewald. Jij zorgt dat ze veilig zijn en de rust krijgen onder de sterrenhemel van onze prachtige gemeenschap.


Wat ga je doen?

Deze functie is een echte uitdaging! We zoeken dan ook eigenlijk nieuwe collega's die ervaring hebben op het gebied van beveiliging.

Want naast het leveren van de operationele zorg ondersteuning, ben je ook verantwoordelijk voor een stukje deskundigheidsbevordering op het gebied van veiligheid en domotica bij je collega’s. Daarnaast ga je samen met het team de zorg in de nacht optimaal inrichten.


Jij zorgt met het team dat de nacht rustig verloopt. Je bent verantwoordelijk voor de domotica(verbindingen) en handelt daar waar nodig op het gebied van veiligheid en ondersteunt de zorg. Je draait mee met het rooster maar kan ook gevraagd worden om jouw kennis omtrent veiligheid overdag met collega's te delen.


Samen met onze locatie Midgard in Tuitjenhorn vormen wij samen het team Nachtwacht. Dat betekent dat je zowel op Scorlewald als op Midgard gaat werken


Wie ben jij?

Jij bent een nachtdier! Leeftijd maakt ons niets uit, integendeel! Een hoge kalender leeftijd brengt ook veel ervaring.

De nacht heeft geen geheimen voor jou. Je kan verbinden maar ook knopen doorhakken. Enthousiasme en adequaat handelen is op je lijf geschreven. We zouden het fantastisch vinden als jij ook ervaring hebt in de beveiliging.


Past deze vacature bij jou?

Wij bieden jou:

  • Een salaris conform CAO (Gehandicaptenzorg) schaal 40 .Dit betekent dat je een salaris tussen de €2617 en €3535 per maand verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur) op basis van ervaring en opleidingen.
  • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om hier vakantie-uren van te kopen.
  • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
  • Mogelijkheden tot het volgen van relevante cursussen, opleidingen en trainingen, zodat jij altijd op de hoogte bent van de recente ontwikkelingen binnen de gehandicaptenzorg.
  • Een leuke spannende baan in de nacht op een prachtige plek vol nachtelijke beweging

Wij vragen:

  • Een collega met een relevante opleiding in de zorg of beveiliging minimaal MBO niveau .
  • Beschikbaarheid van ongeveer 24 uur per week.
  • Zelfstandigheid: in deze functie waarbij je beslissingen durft te nemen volgende de vastgestelde richtlijnen en protocollen.
  • Een pionier! Die de nachtzorg wil professionaliseren en goed monitort wat nodig is

of