Overslaan naar content

Medewerker Nachtdienst Gehandicaptenzorg

Midgard (Tuitjenhorn)

Wat ga je doen?

Werk jij in de zorg en vind jij het heerlijk om zelfstandig te werken in de nacht? Dan is onze vacature Medewerker Nachtdienst echt iets voor jou!
Wat ga je doen?

Als medewerker nachtdienst draag je samen met 3 andere collega's de verantwoording voor alle zorg die er nodig is in de nacht voor onze bewoners met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Deze zorg kan variëren van lichamelijke zorg, verpleegtechnisch handelen tot zorg voor de bewoners met moeilijk verstaanbaar gedrag en zorg d.m.v. een inluistersysteem. De werktijden zijn van 21:45 uur tot 06:45 uur ,van 22:00 uur tot 07.00 uur. De overdracht vanuit de avonddienst naar de nacht en vanuit nacht naar ochtenddienst gaat digitaal.

Het is een leuke, veelzijdige en uitdagende baan in een kleine instelling van 110 bewoners. Een baan waar geen 1 nacht hetzelfde is. Onze locatie is aan het moderniseren en volop in ontwikkeling. Ons team, bestaat uit 11 collega’s variërend in leeftijd. Wij staan open voor elkaars mening en hebben respect voor elkaar. Er is mogelijkheid voor scholing en mogelijkheid om te werken aan je eigen ontwikkeling


Wij zijn Midgard

Midgard is een woon- en werkgemeenschap in Tuitjenhorn, Noord-Holland, waar meer dan 100 jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking wonen, naar school gaan, werken en een bloeiend gemeenschapsleven onderhouden.

Er zijn kleine woongroepen. De meeste huizen zijn gegroepeerd rond het centraal gelegen plein. De werkplaatsen zijn verspreid over het grote en mooie terrein.

Aan alle bewoners wordt vraaggericht werk en/of dagactiviteit geboden, hoe complex hun zorgvraag ook is. Er is ook plaats voor cliënten van buiten Midgard om in de werkplaatsen te werken.

Midgard maakt deel uit van de Raphaëlstichting.

Past deze vacature bij jou?


Wat bieden wij?

 • Een salaris conform CAO (Gehandicaptenzorg), in schaal 40. Dat betekent dat je een salaris tussen de € 2.72 en € 3.606 per maand verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur). (loon is gebaseerd op de CAO verhoging met ingang van 1 december 2023)
 • Een  jaar contract van 27 uur per week, waarbij je een max. aantal diensten van 13 per maand draait; want jouw gezondheid doet er bij ons ook toe.
 • Natuurlijk zorgt de ORT (onregelmatigheidstoeslag) met minimale dagen werken voor een volledig loon, zodat je aan het eind van de maand ook weer je privé uitjes kan plannen.
 • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om hier vakantie-uren van te kopen.
 • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
 • Voldoende mogelijkheden tot (bij)scholing en/of opleidingen en workshops.
 • Een leuke baan met een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit.


Wat neem je mee?

 • Een opleiding richting Maatschappelijke Zorg of Pedagogiek. Minimaal MBO Niveau 3 of 4
 • Je beschikt over kennis en affiniteit in het werken met bewoners met een complexe zorgvraag.
 • Je kan gestructureerd werken en kunt goed rapporteren in het ECD
 • Je hebt kennis of bent bereid om je te ontwikkelen in de antroposofische zorg en sociaal-therapie.
 • Je kunt goed samenwerken, maar ook zelfstandig.
 • Je staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig
 • Je kunt goed reflecteren naar jezelf en het teamInteresse?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en wil je graag deel uitmaken van onze organisatie? Solliciteer dan direct via de oranje solliciteerbutton!


Wij vragen altijd om een referentie. Geen zorgen, dit overleggen we natuurlijk eerst met jou. Verder is het belangrijk dat je een VOG kunt krijgen, uiteraard kan je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start. Zodra wij een nieuwe collega hebben gevonden halen wij de vacature offline. Mocht een van onze eigen medewerkers solliciteren dan gaan wij hier altijd mee in gesprek.Kennismaken op locatie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of