
Kok Gehandicaptenzorg
- Ondersteuning & Management
Wat ga je doen?
€2836,- tot €3825,- | 32-34 uur
Ben jij een enthousiaste en ervaren kok die graag werkt in een betekenisvolle omgeving? Wil je jouw culinaire vaardigheden inzetten om mensen met een beperking te verrassen met heerlijke, gezonde biologische maaltijden?
Dan is deze functie bij Breidablick in het prachtige Middenbeemster echt iets voor jou!
Dit ga je doen als Kok op onze locatie Breidablick
Als kok bij Breidablick ben je verantwoordelijk voor het bereiden van maaltijden én het aansturen van het keukenteam. Je zorgt ervoor dat de keuken efficiënt en professioneel draait: van het plannen en verdelen van werkzaamheden tot het begeleiden van medewerkers, vrijwilligers en deelnemers. Je bewaakt de kwaliteit van de maaltijden, hygiëne en voorraadbeheer en draagt daarmee bij aan een inspirerende, gezonde en biologische keukenomgeving. Je werkt in een team van 2 à 3 collega’s en deelnemers, en samen verzorgen jullie van maandag tot en met vrijdag ongeveer 220 maaltijden per dag.
Daarnaast houd je je bezig met:
Het coördineren en verdelen van taken binnen het keukenteam.
Het begeleiden van een groep van ongeveer 16 bewoners met een verstandelijke beperking en niet-aangeboren hersenletsel; ervaring met deze doelgroep is daarom belangrijk.
Samenwerken in een hecht team: je bent écht een teamspeler.
Het bereiden, regenereren en assembleren van maaltijdcomponenten, inclusief dieetmaaltijden in overleg met de diëtist.
Het waarborgen van kwaliteit, voedselveiligheid (HACCP) en het volgen van werkvoorschriften.
Voorraadbeheer, het plaatsen van bestellingen en het controleren van leveringen.
Het voorbereiden van maaltijden voor catering, bijeenkomsten en andere activiteiten.
Het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden en klein onderhoud in de keuken.
Betekenisvol werk, door jezelf te zijn
Breidablick is onderdeel van de Raphaëlstichting, waar we zorg bieden die verder kijkt dan diagnoses. We ondersteunen mensen vanuit een holistische visie. Daarbij hebben we oog voor wat iemand wél kan en wie iemand is. Onze locaties voelen als kleine gemeenschappen waar verbinding, persoonlijke groei en duurzaamheid centraal staan. Samen werken we aan een wereld waarin iedereen de kans krijgt om mee te doen en te bloeien. Zo werken we samen aan betekenisvolle zorg!
Past deze vacature bij jou?
Dit bieden wij jou
Bij de Raphaëlstichting zorgen we niet alleen goed voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. Het pakket aan arbeidsvoorwaarden sluit aan bij jouw behoeften. Er is ruimte voor persoonlijke groei, een gezonde werk-privébalans en waardering voor jouw inzet.
Ook goed geregeld:
Een goed salaris (volgens CAO Gehandicaptenzorg, schaal 40), afhankelijk van kennis en ervaring tussen €2836,- tot €3825,- per maand op basis van een fulltime werkweek (36 uur).
Je geniet van voldoende vakantiedagen om te ontspannen of op vakantie te gaan.
Je pensioen wordt goed geregeld via Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Daarnaast kan je korting krijgen bij diverse zorgverzekeraars via onze collectieve ziektekostenverzekering.
Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en een vakantietoeslag van 8% per jaar en reiskostenvergoeding.
Wil jij je verder ontwikkelen? Bij ons ontdek je meer over antroposofie via de Camino-cursus en kun je zelfs mbo-certificaten behalen!
Je hebt keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden: van een fietsplan tot een computerplan en je hebt de keuze om extra vakantiedagen te kopen.
Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
Tot slot krijg je als medewerker bij de Raphaëlstichting 10% korting in onze winkels.
Dit breng je mee, door jezelf te zijn
Mbo-4 opleiding in de richting van koken of voedingskunde, met aantoonbare ervaring in maaltijdbereiding.
Kennis van dieetafwijkingen en voedingsvoorschriften is een pré.
Ervaring met leidinggeven of coördineren van een klein team.
Kennis van HACCP en werkvoorschriften in een professionele keuken.
Sociale vaardigheden zoals tact, motiveren, stimuleren en inlevingsvermogen.
Oog voor kwaliteit, hygiëne en veiligheid, en een klantvriendelijke houding.
Handig om te weten:
Ben jij na het lezen van deze vacaturetekst helemaal enthousiast geworden en word jij onze nieuwe kok? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!
Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Frank de Goede via fdegoede@raphaelstichting.nl of bel naar 06-40844085.
Een VOG aanvraag en referentiecheck zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie van commerciële partijen naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
of
Bedankt voor je sollicitatie bij de Raphaëlstichting!
Je sollicitatie is succesvol ingediend!
