Overslaan naar content

GGZ Behandelaar HBO

Queeste (Alkmaar)

Wat ga je doen?

De polikliniek Specialistische GGZ (SGGZ) Queeste is één van de afdelingen van de Raphaëlstichting. Wij bieden vanuit onze specialistische GGZ diagnostiek en behandeling aan zowel jeugd als volwassenen. Wij hanteren geen absolute IQ grens, dat wil zeggen dat mensen met een (licht) verstandelijke beperking ook welkom zijn bij Queeste.


SGGZ Queeste richt zich onder andere op behandeling bij trauma, persoonlijkheidsproblematiek en gerelateerde psychiatrische problematiek,  vanuit een systeemgerichte integrale benadering en vanuit de biografie. SGGZ Queeste biedt deze zorg aan ongeveer 200 cliënten en werkt samen met de afdelingen Ambulante begeleiding en het Molenhuis (logeren). Ook wordt Consultatie en Expertise uitgevoerd op de overige instellingen van de Raphaëlstichting. Wij willen ons team uitbreiden met een GGZ Behandelaar HBO.


Als Behandelaar GGZ ontvang je hiërarchisch leiding van de direct leidinggevende Elbrig van der Poel en kan je functionele aanwijzingen ontvangen van leden van het multidisciplinaire team. Daar waar zelforganisatie voorkomt wordt er uitvoering gegeven aan één of meerdere teamrollen passend bij het deskundigheidsniveau en wordt bijgedragen aan teamresultaten. 


Wat je gaat doen?

Als GGZ Behandelaar HBO werk je coördinerend en zelfstandig, maar heb je daarnaast een team van 18 gezellige collega's om samen mee te kunnen sparen met betrekking tot jouw taken: 

 • Je doet intakegesprekken met de cliënt, brengt daarbij problematiek in kaart en bespreekt de bevindingen met het MDO.
 • Je fungeert als coördinerend behandelaar en draagt verantwoordelijkheid voor het zorgtraject van de cliënt.
 • Je maakt behandelplannen in afstemming met de regiebehandelaar, voert zelfstandig behandelingen uit en bewaakt deze. 
 • Je signaleert en adviseert over bijzonderheden en/of veranderingen in de toestand van de cliënt, cliëntsystemen, problematiek en/of hulpmiddelen.
 • Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het behandelbeleid met betrekking tot het vakgebied door jouw kennis, professionele ontwikkeling en betrokkenheid.


Wij bieden jou:

 • Een salaris conform CAO (Gehandicaptenzorg), in schaal 55. Dit betekent dat je een salaris verdient tussen de € 3.217,- en € 4712,-
  op basis van een fulltime werkweek (36 uur).
 • Een jaarcontract op basis van 20 tot 28 uur per week met de intentie om deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd
 • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om hier vakantie-uren van te kopen.
 • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
 • Mogelijkheden tot het volgen van relevante cursussen, opleidingen en trainingen, zodat jij altijd op de hoogte bent van de recente ontwikkelingen binnen de gehandicaptenzorg.
 • Een leuke baan met een grote mate van zelfstandigheid in een gezellig team, op een prachtige plek.

Past deze vacature bij jou?

Wie zoeken we: 

 • Je hebt een afgerond HBO opleiding op pedagogisch/agogisch/psychologisch gebied aangevuld door een relevantie post hbo opleiding en kennis van de doelgroep. 
 • Je kan werken binnen de kaders van het multidisciplinaire behandelplan, maar ook vindingrijkheid is belangrijk om als genoeg op te coördinerend behandelaar te fungeren; het vertalen van de intake naar diagnostiek en een behandelplannen, het bedenken van een op individuele problematiek toegestemde werkwijze en aanpak.
 • Je hebt sterke sociale vaardigheden zoals; tact, luistervaardigheid, inlevingsvermogen en overtuigingskracht.
 • Verder ben je een gezellige collega, die naast het drukke werken ook nog af en toe even een praatje maakt met zijn/haar collega's. Want dat is toch ook wel erg belangrijk!


Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacaturetekst enthousiast geworden en zou je graag deel willen gaan uitmaken van onze organisatie? Solliciteer dan direct via onderstaande solliciteer knop. 


Heb je nog inhoudelijke vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Elbrig van der Poel via 072-5660166 of per mail via info@queeste.nl.

of