Overslaan naar content

Flexmedewerker Scorlewald

Scorlewald (Schoorl)

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?

Scorlewald is een antroposofische woon-werkgemeenschap in Schoorl. We bieden zorg aan volwassenen met een verstandelijke beperking. Zinvol werk, gemeenschapsvorming en een rijk cultureel leven staan bij ons hoog in het vaandel. Er zijn diverse ambachtelijke werkplaatsen waar ook dagbesteding wordt geboden aan cliënten die thuis wonen. Daarnaast maken een aantal buiten locaties onderdeel uit van de organisatie. Scorlewald is onderdeel van de Raphaëlstichting.Scorlewald heeft 8 woonhuizen het terrein. Hiernaast beschikken we over 22 verschillende werkplaatsen. Je zult ingezet worden daar waar een zorgvraag is, dit kan op een woonhuis zijn of bij een werkplaats. Als flexmedewerker ben je flexibel in het aantal uren die je wilt werken. Het is mogelijk om vaker en meer op een bepaalde afdeling te werken. Je bepaalt (tot op zekere hoogte) zelf wanneer en hoeveel je werkt.

Als flexmedewerker bij de Raphaëlstichting kun je op verschillende afdelingen ervaring op doen! De ideale functie als je je nog niet wil binden aan één afdeling. Het is dé manier om bij verschillende woningen te ervaren en leren. Je kan doorgroeien binnen één van de grootste antroposofische zorgaanbieders van Noord-Holland. Wil jij graag ervaring op doen binnen de gehandicaptenzorg of wil je jouw flexibiliteit optimaal benutten? Solliciteer dan bij ons als flexmedewerker


Alle dagen van de week zijn er wisselende diensten. De diensten variëren in lengte van minimaal 3 tot maximaal 9 uur. In de nacht wordt er gewerkt door een team nachtwachten, als je de nachten fijn vindt, kun je hier ook aansluiten. Op onze locatie werken zeer betrokken teams, die vol enthousiasme iedere dag zorgen voor onze bewoners. Als je van afwisseling en uitdaging houdt, dan zijn wij op zoek naar jou!


Past deze vacature bij jou?


Wij bieden jou:

 • Een salaris conform CAO (Gehandicaptenzorg), in schaal 30, 35 of 40, afhankelijk van je kennis en ervaring. Dat betekent dat je een salaris tussen de €2182 en €3606 per maand verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur).
 • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om hier vakantie-uren van te kopen.
 • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
 • Een leuke baan met een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit.


Wij vragen:

 • Een afgeronde mbo of hbo-opleiding richting MMZ, helpende pedagogiek, verpleegkunde of maatschappelijk werk.
 • Je beschikt over kennis en affiniteit in het werken met bewoners met een complexe zorgvraag.
 • Je kan gestructureerd werken en je kan deze structuur ook aan bewoners bieden.
 • Je hebt kennis of bent bereid om je te ontwikkelen in de antroposofische zorg en sociaaltherapie.
 • Je kunt goed samenwerken, maar ook zelfstandig.
 • Door jouw fijne communicatie weet je met de bewoners een goede band op de bouwen, duidelijkheid te verschaffen en laat je je niet snel uit het veld slaan.
 • Je durft feedback te geven en te ontvangen.


Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacaturetekst enthousiast geworden en zou je graag deel willen gaan uitmaken van ons team? Solliciteer dan direct via de oranje solliciteerbutton!


Wij vragen altijd om een referentie. Geen zorgen, dit overleggen we natuurlijk eerst met jou. Verder is het belangrijk dat je een VOG kunt krijgen, uiteraard kan je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start. Zodra wij een nieuwe collega hebben gevonden halen wij de vacature offline.


Kennismaken op locatie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of