Overslaan naar content

Flexmedewerker Gehandicaptenzorg (Haarlem)

Rozemarijn (Haarlem, Hoofddorp, Heemstede)

Wat ga je doen?


Wil je werken wanneer het jou uitkomt? En wil je op ontdekking gaan binnen onze mooie organisatie en werken aan jouw toekomst? Dan hebben we misschien wel de meest ideale vacature/ baan voor jou!


Wat is de flexpool?

De flexpool is de manier om bij verschillende locaties en groepen te ervaren, te leren én door te groeien binnen één van de grootste antroposofische zorgaanbieders van Noord-Holland, de Raphaëlstichting. In de flexpool kun je ervaring op doen binnen de gehandicaptenzorg. Je bind je nog niet vast aan één vast team. Ook leer je  alle woningen kennen en kun je hiermee jouw flexibiliteit optimaal benutten!


Jij gaat aan de slag waar een zorgvraag is. Je kan volgens een 0-uren contract werken óf vaste uren met ons afspreken. Je draait mee in verschillende teams. Het is ook mogelijk om vaker en meer in een bepaald team te werken. Je bepaalt zelf wanneer je werkt. Ons rooster is minimaal 1 maand van te voren bekend dus je kiest zelf die diensten die je wilt draaien en hebt hiermee de regie volledig in de hand.
Gedurende de week zijn er wisselende diensten tussen 07.00 uur en 22.00 uur. De diensten variëren in lengte van minimaal 5 tot maximaal 9 uur. In de nacht wordt er gewerkt door een team nachtwachten. Als je wilt, kan je ook bij hen aansluiten. Op Rozemarijn krijg je zeer betrokken collega’s, die vol enthousiasme iedere dag de zorg voor de bewoners op zich nemen. Als je van afwisseling en uitdaging houdt, dan zijn wij op zoek naar jou!


Waar ga je werken?

In Haarlem en Heemstede biedt Rozemarijn op diverse plaatsen zowel dagbesteding als woon- en werkgelegenheid voor kinderen en (jong)volwassenen met verstandelijke of meervoudige beperkingen en/of psychiatrische kwetsbaarheid.

Rozemarijn is een multifunctioneel centrum. Behalve het kinderdagcentrum (KDC) wordt er zorg geboden in het buurtschap Ferm Rozemarijn (wonen, logeren) en op dagbestedingslocaties werkplaatsencentrum Studio Rozemarijn, tuinwerkplaats Rozemarijn Overland en bakkerij Santé Rozemarijn. Rozemarijn biedt ook logeren en thuisondersteuning.

Op verschillende plekken in de wijk proberen wij een verbinding te maken met de buurt omdat mensen voor elkaar betekenis kunnen hebben. Zo werken jongeren van Ferm Rozemarijn in de Green Canteen van het Rudolf Steiner College.


Dit is handig om te weten

-Als student in de zorg kun jij ook al werken aan je CV, dat betekent dat je met een zorggerelateerde opleiding, ook al bij ons aan de slag kunt gaan! Wil je inhoudelijk meer weten over deze mooie vacature? Mail dan naar onze teamleider Maaike via m.vanduivenvoorde@rozemarijn.net


-Een VOG aanvraag en referentiecheck zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure;
-Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld;Past deze vacature bij jou?

Dit neem je mee

 • Een afgeronde mbo of hbo opleiding richting MMZ, helpende plus, pedagogiek, verpleegkunde of maatschappelijk werk. Of je bent hiermee bezig;
 • Je beschikt over kennis en affiniteit in het werken met bewoners met een complexe zorgvraag;
 • Je kan gestructureerd werken en je kan deze structuur ook aan bewoners bieden;
 • Je hebt kennis en/of affiniteit met de antroposofische zorg;
 • Je kunt goed samenwerken, maar ook zelfstandig;
 • Door jouw fijne communicatie weet je met de bewoners een goede band op de bouwen, duidelijkheid te verschaffen en laat je je niet snel uit het veld slaan;
 • Je durft feedback te geven en te ontvangen.


Dit bieden we

 • Een salaris conform CAO (Gehandicaptenzorg), in schaal 30, 35 of 40, afhankelijk van je kennis en ervaring. Dat betekent dat je een salaris tussen de €2182,- en €3606,- per maand verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur);
 • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering;
 • Een leuke baan met een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit!
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd;
 • 10% personeelskorting in onze winkels;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. De Raphaëlstichting stimuleert kennisuitwisseling en persoonlijke groei.

of