Overslaan naar content

Flexmedewerker Breidablick

Breidablick (Middenbeemster)

Wat ga je doen?

Wil je werken wanneer het jou uitkomt? En wil je op ontdekking gaan binnen onze mooie organisatie en werken aan jou toekomst? Dan hebben we misschien wel de meest ideale vacature voor jou!

Flexmedewerker Breidablick

Breidablick is een woon- en werkgemeenschap in Middenbeemster voor mensen met een verstandelijke beperking, waaronder mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Er wordt ook verpleeghuiszorg geboden, evenals begeleiding aan jongvolwassenen die zelfstandig wonen. De instelling biedt ook plaatsen voor dagbesteding en stageplaatsen voor deelnemers van ZMLK-scholen. Breidablick maakt deel uit van de Raphaëlstichting.


Wat is de flexpool?

De flexpool is de manier om bij verschillende woonhuizen te ervaren, leren en door te groeien binnen één van de grootste antroposofische zorgaanbieders van Noord-Holland. In de flexpool kun je ervaring op doen binnen de gehandicaptenzorg, je bind je nog niet vast aan één vast team en leert alle woningen kennen en kunt hiermee jouw flexibiliteit optimaal benutten.


Breidablick bestaat uit 8 huizen en 16 werkplaatsen. Jij gaat aan de slag waar een zorgvraag is. Dit kan op een woonhuis zijn of bij een werkplaats. Je kan volgens een 0-uren contract werken, of vaste uren met ons afspreken. Je draait mee in verschillende teams. Het is ook mogelijk om vaker en meer in een bepaald team te werken. Je bepaalt zelf wanneer je werkt. Ons rooster is minimaal 1 maand van te voren bekend dus je kiest zelf die diensten die je wilt draaien en hebt hiermee de regie volledig in de hand.

Gedurende de week zijn er wisselende diensten tussen 6.45 en 22.00 uur. De diensten variëren in lengte van minimaal 5 tot maximaal 9 uur. In de nacht wordt er gewerkt door een team nachtwachten. Als je wilt, kan je ook bij hen aansluiten. Op Breidablick krijg je zeer betrokken collega’s, die vol enthousiasme iedere dag de zorg voor de bewoners op zich neemt. Als je van afwisseling en uitdaging houdt, dan zijn wij op zoek naar jou!


Als student in de zorg kun jij ook al werken aan je CV, dat betekent dat je met een zorg gerelateerde opleiding ook al bij ons aan de slag kunt gaan.


Wil je inhoudelijk meer weten over deze mooie vacature? Bel dan naar onze Teamleider Shanna. Zij is te bereiken via 06-59892236.


Past deze vacature bij jou?

Wij bieden jou:

 • Een salaris conform CAO (Gehandicaptenzorg), in schaal 30, 35 of 40, afhankelijk van je kennis en ervaring. Dat betekent dat je een salaris tussen de €2284,- en €3606,- per maand verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur).
 • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om hier vakantie-uren van te kopen.
 • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
 • Een leuke baan met een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit.

Wij vragen:

 • Een afgeronde mbo of hbo opleiding richting MMZ, helpende pedagogiek, verpleegkunde of maatschappelijk werk. of je bent hiermee bezig.
 • Je beschikt over kennis en affiniteit in het werken met bewoners met een complexe zorgvraag.
 • Je kan gestructureerd werken en je kan deze structuur ook aan bewoners bieden.
 • Je hebt kennis of bent bereid om je te ontwikkelen in de antroposofische zorg en sociaaltherapie.
 • Je kunt goed samenwerken, maar ook zelfstandig.
 • Door jouw fijne communicatie weet je met de bewoners een goede band op de bouwen, duidelijkheid te verschaffen en laat je je niet snel uit het veld slaan.
 • Je durft feedback te geven en te ontvangen.

of