Skip to content

(Bijbaan als) Slaapwacht

€ 1.967 - € 2.891 per maandRozemarijn (Haarlem, Hoofddorp, Heemstede)Bijbaan, Haarlem, Hoofddorp, Nachtzorg, Rozamarijn

Wat ga je doen?

Wil jij slapend je geld verdienen? Dat kan bij de Raphaëlstichting! Voor onze woonhuizen in Haarlem en Hoofddorp zijn wij namelijk op zoek naar een flexibel inzetbare Slaapwacht. Als Slaapwacht ben je aanwezig tussen 22:00 uur - 09:00 uur, waarbij je slaapt tussen 23:00 uur - 07:00 uur. Je biedt de bewoners zorg en veiligheid tijdens de nacht. Hierdoor kunnen zij de opgedane ervaringen en indrukken van de dag verwerken, rusten en zodoende energie opdoen voor de nieuwe komende dag.

Wat ga je doen?

Vanaf 22:00 uur kom je aan op het woonhuis en neem je de bijzonderheden van de dag door met gezelligste collega's. Je legt je even kort contact met je collega slaapwachten, want op de andere twee huizen zijn er ook nog twee schone sla(a)p(st)ers, zodat je weet met wie je de nachtzorg doet. Je kunt altijd op elkaar terugvallen voor ruggespraak of advies. En natuurlijk kan je ook de bereikbaarheidsdienst bellen voor overleg. Voor het slapen gaan maak je een laatste ronde langs de bewoners, zet de uitluisterapparatuur voor bewoners met epilepsie aan en gaat dan naar bed. Om 7:00 uur gaat je wekker en start je de ochtend. Jouw collega start ook zijn/haar dag, zodat jullie samen de opstart doen. Soms is het nodig om 's nachts een bewoner op te zoeken, bijvoorbeeld conform een epilepsie protocol. Hierna kan de nachtrust weer voortgezet worden. Om 9:00 uur zit jouw dienst erop en ga je richting huis en ben jij (meestal) volledig uitgeslapen voor jouw persoonlijk dagplanning (misschien ga je voor de ochtend les in de gym of neem je de kids over van je partner).


Past deze vacature bij jou?

Wij bieden jou:

 • Een salaris conform cao Gehandicaptenzorg, schaal 30 Dit betekent dat je tussen de € 1.967,- en € 2.891,- verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur). De trede is afhankelijk van relevante opleiding en werkervaring. Daarnaast ontvang je onregelmatigheidstoeslagen.
 • Bij een hoge flexibiliteit gemiddeld één nacht in de week werken, op basis van een 0-urencontract.
 • Veel vrijheid overdag - waardoor het goed te combineren is met het gezinsleven en/of een studie.
 • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om hier vakantie-uren van te kopen.
 • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
 • De mogelijkheid om verschillende trainingen, cursussen en workshops te volgen om jouw kennis op pijl te houden, o.a. een introductiecursus antroposofie.
 • Mogelijkheden om kennis te maken met de antroposofische zorg en veel vrijheid overdag.

Wij vragen:

 • Je hebt minimaal een MBO-3 opleiding, gericht op zorg of het bieden van begeleiding.
 • Ervaring met mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, of een andere zorg gerelateerde doelgroep.
 • Je bent iemand die goed zelfstandig kan werken en iemand die het fijn vind om naast begeleiding ook zorg te bieden.
 • Je kunt op een prettige manier communiceren met je teamleden en staat open voor feedback.

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacaturetekst enthousiast geworden en zou je graag deel willen gaan uitmaken van ons team? Solliciteer dan via de oranje solliciteerbutton!


Heb je nog wat vragen naar aanleiding van deze vacature? Stel ze dan aan onze recruiter Iris van der Lei. Dit kan via het telefoonnummer 06 59 87 33 13 of per mail via solliciteren@raphaelstichting.nl.


Wij vragen altijd om een referentie. Geen zorgen, dit overleggen we natuurlijk eerst met jou. Verder is het belangrijk dat je een VOG kunt krijgen, uiteraard kan je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start. Mocht een van onze eigen medewerkers solliciteren, dan gaan wij hier altijd mee in gesprek. Zodra wij een nieuwe collega hebben gevonden halen wij de vacature offline
. Kennismaken op locatie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

of