Overslaan naar content

Begeleider (invalkracht) Woonhuizen Zorgboerderij Noorderhoeve

Noorderhoeve (Schoorl)

Wat ga je doen?

Werken, op de Noorderhoeve in twee hechte teams waar jij echt van betekenis kan zijn!
Wat ga je doen?

De Noorderhoeve is een zorgboerderij aan de duinrand van Schoorl en biedt dagbesteding en woon-werkplekken aan mensen met een langdurige zorgvraag. We zijn onderdeel van de Raphaëlstichting, een antroposofische zorgaanbieder in Noord- en Zuid-Holland. We hebben 2 kleinschalige woonhuizen met ruimte voor in totaal 17 bewoners met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische zorgvraag.

Je draagt bij aan alle groepswerkzaamheden op het woonhuis: van klusjes tot de was. Samen met je collega’s draag je zorg voor de begeleiding en verzorging van de bewoners. Wij bieden 24-uurs zorg inclusief slaapdiensten. Je bent flexibel inzetbaar en hoeveel uur je werkt is afhankelijk van jouw beschikbaarheid en de beschikbare diensten. Af en toe een slaapdienst draaien hoort hier ook bij.

Je begeleidt bij alle voorkomende groepswerkzaamheden op het woonhuis. Samen met je collega’s draag je zorg voor de begeleiding en verzorging van de bewoners. Voor de meeste bewoners is overzicht, duidelijkheid en rust belangrijk en daar speel je dus een belangrijke rol in. Lijkt een baan als begeleider binnen de gehandicaptenzorg jou wat? Wil je samenwerken met een team van gemotiveerde collega’s? Hier doe je er écht toe, dus solliciteer snel!


Past deze vacature bij jou?

Wij bieden jou:

 • Een salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, in schaal 35. Dat betekent dat je een salaris tussen de €2393
  en €3360 per maand verdient (loon is gebaseerd op CAO verhoging met ingang van 1 juni 2024) op basis van een fulltime werkweek (36 uur).
 • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om hier vakantie-uren van te kopen.
 • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
 • Een leuke baan, waarin je veel zelfstandigheid hebt, een goede samenwerking centraal staat; we helpen, steunen elkaar waar nodig en er heerst een open en informele werksfeer.
 • Ruimte voor bijscholing, het volgen van cursussen en interessante opleidingen.


Wij vragen:

 • Een collega met een afgeronde mbo-3 opleiding richting MMZ, pedagogiek of een soortgelijke opleiding.
 • Ervaring met het geven van begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking of psychiatrische zorgvraag is een pre. Je kan door jouw ervaring goed inspelen op de begeleidingshulpvraag en biedt structuur en veiligheid.
 • De antroposofische werkwijze is jou bekend of je bent bereid dit te leren.
 • Jij staat stevig in je schoenen: je staat soms alleen op de woongroep, en dat betekent dat jij in staat moet zijn om overzicht te houden, ook wanneer de dag net even anders loopt dan gepland.
 • Je hebt een fijne manier van communiceren, met zowel je collega’s als de bewoners.


Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacaturetekst enthousiast geworden en zou je graag deel willen gaan uitmaken van onze organisatie? Solliciteer dan direct via de oranje solliciteerbutton!


Wij vragen altijd om een referentie. Geen zorgen, dit overleggen we natuurlijk eerst met jou. Verder is het belangrijk dat je een VOG kunt krijgen, uiteraard kan je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start. Zodra wij een nieuwe collega hebben gevonden halen wij de vacature offline. Mocht een van onze eigen medewerkers solliciteren dan gaan wij hier altijd mee in gesprek.


Kennismaken op locatie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of