Skip to content

Begeleider

€ 2.457 - € 3.332 per maandRudolf Steiner Zorg (Den Haag)Begeleider

Wat ga je doen?

Binnen ons enthousiaste team zijn wij op zoek naar Begeleiders die hun bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van de zorg op Woonhuizen van Rudolf Steiner Zorg. Als Begeleider begeleid je bewoners met een verstandelijke beperking in de dagstructuur.

Als Begeleider bied je begeleiding en verzorging aan onze bewoners met een verstandelijke beperking. De begeleiding richt zich voornamelijk op het bieden van (dag)structuur, ADL-zorg en het stimuleren van de zelfredzaamheid. Ook ondersteun je de Persoonlijk Begeleiders bij het opstellen en uitvoeren van de zorgplannen. Daarnaast zorg je voor een gezellige, huiselijke sfeer op de groep. Dit doe je bijvoorbeeld door spelletjes te spelen met de bewoners of een wandeling te maken. Bovendien is er ruime gelegenheid om te onderzoeken waar jouw talenten en wensen liggen voor aanvullende taken of projecten.

Op dit moment hebben wij ruimte voor twee Begeleiders op de huizen Artaban en de Linde.


Artaban is onderdeel van Rudolf Steiner Zorg. Op Artaban wonen 18 volwassenen en deze bewoners verschillen leeftijd tussen de 23 en 64 jaar. De zorgvraag kan per bewoner heel anders zijn, hierdoor kan iedere bewoner iets speciaals voor de andere bewoner betekenen. Elke bewoner beschikt over een eigen appartement, waardoor er de mogelijkheid is voor de bewoners om zich terug te trekken. Door de leuke groepsdynamiek staan de collega's altijd voor elkaar klaar, daarnaast helpen de bewoners ook graag mee in de dagelijkse taken. Past deze vacature bij jou?

Wij bieden jou:

  • Een salaris conform CAO (Gehandicaptenzorg), in schaal 40. Dat betekent dat je een salaris tussen de € 2.617 en € 3.535 per maand verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur).
  • Een jaarcontract voor 20 - 28 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om hier vakantie-uren van te kopen.
  • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
  • De mogelijkheid om verschillende trainingen, cursussen en workshops te volgen om jouw kennis op pijl te houden.


Wij vragen:

  • Een collega met een afgeronde mbo-3 opleiding richting MMZ, SPW of een soortgelijke opleiding. Ben je bezig aan je laatste jaar mbo-4? Ook dan ben je welkom om te solliciteren!
  • Aantoonbare ervaring met het werken in de gehandicaptenzorg of met het geven van begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking. Je kan door jouw ervaring goed inspelen op de begeleidingshulpvraag en biedt structuur en veiligheid.
  • De antroposofische werkwijze is jou bekend of je bent bereid dit te leren.
  • Communicatieve vaardigheden: jij staat stevig in je schoenen, weet op een fijne manier te communiceren met je collega’s en bewoners.
  • Een collega die kan reflecteren op zijn/haar eigen handelen en op dat van een ander. Als team willen we groeien en daarbij is feedback en leren van ons eigen handelen ontzettend belangrijk.


Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacaturetekst enthousiast geworden en zou je graag deel willen gaan uitmaken van onze organisatie? Solliciteer dan via de solliciteerbutton.


Heb je nog wat vragen naar aanleiding van deze vacature? Stel ze dan aan onze recruiter Iris van der Lei. Dit kan per mail via solliciteren@raphaelstichting.nl. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Cathy Guijt. Dit kan per mail via c.guijt@rudolfsteinerzorg.nl of telefonisch via 06 36 23 83 74.


Wij vragen altijd om een referentie. Geen zorgen, dit overleggen we natuurlijk eerst met jou. Verder is het belangrijk dat je een VOG kunt krijgen, uiteraard kan je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start. Kennismaken op locatie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.


of