Overslaan naar content

Begeleider Tobiasgroep

Midgard (Tuitjenhorn)

Wat ga je doen?

Als je op zoek bent naar een afwisselende baan, waar clienten zijn met interessante zorgvragen, dan ben je hier op het juiste adres! De Tobias groep is een woongroep met acht volwassenen bewoners tussen de 25 en 65 jaar, met allen een complexe zorgvraag. Het team bestaat uit een groep waar ruimte is voor ieders eigen kwaliteit en er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Ben jij iemand met een positieve houding die veiligheid en structuur kan bieden voor onze bewoners. Dan heet het team van de Tobias jou van harte welkom!Wat ga je doen?
Op de groep werken we altijd met twee collega's, we draaien diensten tussen 07:00 en 22:00 uur 7 dagen per week. Naast de dagelijkse verzorging gaat het qua begeleiding om het bieden van nabijheid en een dagstructuur, zinvolle activiteiten zoals: wandelen, fietsen, samen eten, muziek maken en het onderhouden en verzorgen van een goed leefmilieu. Het team bestaat uit een groep waar ruimte is voor ieders eigen kwaliteit en is er veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.Past deze vacature bij jou?

Wat bieden wij?

 • Een salaris conform CAO (Gehandicaptenzorg), in schaal 40. Dat betekent dat je een salaris tussen de € 2.617 en € 3.535 per maand verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur). (loon is gebaseerd op de CAO verhoging met ingang van 1 december 2023)

 • Een jaarcontract voor 16-32 uur per week, afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Uiteraard met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om hier vakantie-uren van te kopen.

 • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.

 • De mogelijkheid om verschillende trainingen, cursussen en workshops te volgen om jouw kennis op pijl te houden.

 • Een leuke baan met grote mate van zelfstandigheid in het uitoefenen van je werkzaamheden.

Wat neem je mee?

 • Een collega met een afgeronde opleiding richting Maatschappelijke Zorg of Pedagogiek (minimaal mbo-3 niveau).

 • Je beschikt over kennis en affiniteit in het werken met bewoners met een complexe zorgvraag.

 • Je kan gestructureerd werken en je kan deze structuur ook aan bewoners bieden.

 • Je hebt kennis of bent bereid om je te ontwikkelen in de antroposofische zorg en sociaal-therapie.

 • Je kunt goed samenwerken, maar ook zelfstandig.

 • Door jouw fijne communicatie weet je met bewoners een goede band op te bouwen, duidelijkheid te verschaffen en laat je je niet snel uit het veld slaan.

 • Je bent flexibel inzetbaar, voor zowel vroege, late als weekenddiensten.


Wie zijn wij?
Midgard is onderdeel van de antroposofische Raphaëlstichting. Midgard is een woon- en werkgemeenschap voor 110 bewoners met een verstandelijke of meervoudige beperking in Tuitjenhorn. Onze bewoners zijn voornamelijk (jong) volwassenen met een bijzondere vraag naar ondersteuning in hun ontwikkeling. Midgard maakt deel uit van de Raphaëlstichting, een antroposofische zorgaanbieder in Noord- en Zuid-Holland.

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacaturetekst enthousiast geworden en zou je graag deel willen gaan uitmaken van ons team? Solliciteer dan via de solliciteerbutton.


Heb je nog wat vragen naar aanleiding van deze vacature? Stel ze dan aan onze recruiter May Ling van Zaane per mail via solliciteren@raphaelstichting.nl.


Wij vragen altijd om een referentie. Geen zorgen, dit overleggen we natuurlijk eerst met jou. Verder is het belangrijk dat je een VOG kunt krijgen, uiteraard kan je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start. Mocht een van onze eigen medewerkers solliciteren, dan gaan wij hier altijd mee in gesprek. Zodra wij een nieuwe collega hebben gevonden halen wij de vacature offline
. Kennismaken op locatie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

of