Skip to content

Begeleider NAH

€ 2.338 - € 3.294 per maandBreidablick (Middenbeemster)Begeleider, Etty Hillesumhuis, NAH, Niet-aangeboren hersenletsel, niet aangeboren hersenletsel

Wat ga je doen?

Ben jij iemand die het fijn vindt om in te stromen in een team dat nog in ontwikkeling is? Een team waarbij je deel uitmaakt bij de vorming en met jouw persoonlijkheid en kennis het team compleet maakt, maar waarbij je daarnaast ook wordt ontvangen door een al bestaand gezellig team. Lees dan snel verder.


Wij zijn op zoek naar een Begeleider voor één van onze woningen waar mensen met een Niet-Aangeboren-Hersensletsel (NAH) wonen. Dit houdt in dat er bewoners wonen die niet zijn geboren met een beperking, maar deze hebben opgelopen gedurende de levensloop d.m.v. bijvoorbeeld een beroerte of een ongeluk.


Op dit moment zijn wij op zoek naar iemand die het team op het Etty Hillesumhuis komt versterken. Het team bestaat nu uit 19 medewerkers en wij ontmoeten graag een nieuwe gedreven collega met veel inlevingsvermogen. Als Begeleider op het Etty Hillesumhuis draag jij (samen met je collega’s) verantwoordelijkheid voor de zorg en begeleiding van gemiddeld 20 gezellig drukke bewoners, verdeeld over drie woongroepen. Het betreft een diverse groep bewoners, waarvan enkelen rolstoelafhankelijk zijn.


Wat ga je doen?

Iedere dag is anders, en dat maakt het werken hier zo ontzettend leuk! Als Begeleider ben je verantwoordelijk voor:

 • Zorg verlenen; denk hierbij aan het ondersteunen bij het eten of drinken maar ook het verplaatsen en helpen bij de dagelijkse verzorging.
 • Begeleiden; gedrag signaleren herkennen en hierop inspelen
 • Activiteiten op de woning; gezellige gesprekken, herinneringen ophalen door middel van muziek en er worden regelmatig spellen gespeeld.
 • Het creëren van een fijne ontspannen woonomgeving voor de bewoners.
 • Het bieden van structuur aan een dag; de dag starten, begeleiden naar het werk op het terrein, samen lunchen en het avondprogramma begeleiden.
 • Je rapporteert in het systeem ONS en ondersteunt met elkaar de Persoonlijk Begeleiders met het behalen van de doelen als gestel in het zorgplan.

Wij bieden jou?

 • Een salaris conform CAO (Gehandicaptenzorg), in schaal 35. Dat betekent dat je een salaris tussen de € 2.338, - en € 3.294, - per maand verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur), afhankelijk van de zwaarte van de functie.
 • Een jaarcontract voor 21 uur per week of meer. Uiteraard met de intentie om deze bij wederzijdse tevredenheid om te zetten naar een vast dienstverband.
 • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de mogelijkheid tot het opnemen van extra vakantiedagen.
 • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
 • Een leuke en veelzijdige werkomgeving, waarbij volop ruimte is voor jouw eigen ontwikkeling
 • Mogelijkheden tot het volgen van relevante cursussen, opleidingen en trainingen, zodat jij altijd op de hoogte bent van de recente ontwikkelingen binnen de gehandicaptenzorg.

Past deze vacature bij jou?

Wij vragen van jou:

 • Een zorg gerelateerde opleiding, op mbo 3 niveau. Mocht je geen zorg gerelateerde opleiding hebben afgerond, maar wel interesse hebben om te werken binnen de gehandicaptenzorg, nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren.
 • Een flexibele beschikbaarheid om zowel ochtenden, middagen, avonden en weekenden te werken. Maar geen nachten, hiervoor hebben wij een aparte nachtdienst ploeg.
 • Je kunt structuur aanbrengen in de groep en overzicht bewaren. Er gebeurt altijd van alles op de groep, daarom is het belangrijk dat je rustig en stressbestendig bent.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een hoge mate inlevingsvermogen, waardoor je weet hoe je bewoners in hun kracht zet. Daarnaast weet je op een fijne manier te communiceren met je collega’s.
 • Je kunt je vinden in onze antroposofische werkwijze of bent bereid je hiertoe in te lezen of te laten informeren.

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacaturetekst enthousiast geworden en zou je graag deel willen gaan uitmaken van ons team in de Middenbeemster? Solliciteer dan via de solliciteerbutton!

Heb je nog wat vragen naar aanleiding van deze vacature? Stel ze dan aan onze recruiter May Ling van Zaane Dit kan per mail via solliciteren@raphaelstichting.nl.


Wij vragen altijd om een referentie. Geen zorgen, dit overleggen we natuurlijk eerst met jou. Verder is het belangrijk dat je een VOG kunt krijgen, uiteraard kan je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start. Mocht een van onze eigen medewerkers solliciteren, dan gaan wij hier altijd mee in gesprek. Zodra wij een nieuwe collega hebben gevonden halen wij de vacature offline. Kennismaken op locatie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of