Skip to content

Begeleider Mispa

€ 2.338 - € 3.535 per maandMidgard (Tuitjenhorn)

Wat ga je doen?

( 24-32 uur per week)

Ben jij zorgzaam, niet bang voor een uitdaging en dol op gezelligheid? Kom dan ons team versterken op de Mispagroep van Midgard!Wat ga je doen?

Voor de woongroep Mispa zijn wij op zoek naar een enthousiaste begeleider of verpleegkundige . Onze bewoners vragen om voorspelbaarheid, positieve benadering, nabijheid, veiligheid en hartelijkheid. De leeftijden van onze bewoners liggen tussen de 22 en 52 jaar.

De Mispa biedt zorg aan volwassenen met een zorg- en begeleidingsvraag. Op de woning wonen vooral bewoners met EMB-problematiek.

Als begeleider ben je uitvoerend in de zorgverlening. Jij begeleidt de dagelijkse verzorging van de bewoners. Dit houdt in dat je maatwerk levert als het aankomt op lichamelijke verzorging en dat je het sociale-emotionele proces van de groep kunt begeleiden. Je biedt nabijheid en duidelijkheid.


Wij zijn Midgard

Midgard is een woon- en werkgemeenschap in Tuitjenhorn, Noord-Holland, waar meer dan 100 jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking wonen, naar school gaan, werken en een bloeiend gemeenschapsleven onderhouden.

Er zijn kleine woongroepen. De meeste huizen zijn gegroepeerd rond het centraal gelegen plein. De werkplaatsen zijn verspreid over het grote en mooie terrein.

Aan alle bewoners wordt vraaggericht werk en/of dagactiviteit geboden, hoe complex hun zorgvraag ook is. Er is ook plaats voor cliënten van buiten Midgard om in de werkplaatsen te werken.

Midgard maakt deel uit van de Raphaëlstichting.


Past deze vacature bij jou?

Wij bieden jou:

 • Een salaris conform CAO (Gehandicaptenzorg), in schaal 35 of 40. Dat betekent dat je een salaris tussen de €2338 en €3535 per maand verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur) (loon is gebaseerd op de CAO verhoging met ingang van 1 december 2023)
 • Een jaarcontract voor 24-32 uur per week, afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Uiteraard met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om hier vakantie-uren van te kopen.
 • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
 • De mogelijkheid om verschillende trainingen, cursussen en workshops te volgen om jouw kennis op pijl te houden.

Wij vragen:

 • Een collega met een afgeronde opleiding richting Maatschappelijke Zorg of Pedagogiek of verpleegkunde (minimaal mbo-3 niveau).
 • Je beschikt over kennis en affiniteit in het werken met bewoners met een  zorgvraag.
 • Je kan gestructureerd werken en je kan deze structuur ook aan bewoners bieden.
 • Je hebt kennis of bent bereid om je te ontwikkelen in de antroposofische zorg en sociaaltherapie.
 • Je kunt goed samenwerken, maar ook zelfstandig.
 • Door jouw fijne communicatie weet je met de bewoners een goede band op de bouwen, duidelijkheid te verschaffen en laat je je niet snel uit het veld slaan.
 • Je durft feedback te geven en te ontvangen.

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacaturetekst enthousiast geworden en zou je graag deel willen gaan uitmaken van onze organisatie? Solliciteer dan direct! Stuur je cv en motivatie per mail naar: solliciteren@raphaelstichting.nl en vermeld in de titel op welke vacature je solliciteert.


Heb je nog wat vragen naar aanleiding van deze vacature? Stel ze dan aan onze recruiter May Ling van Zaane. Dit kan per mail via solliciteren@raphaelstichting.nl


Wij vragen altijd om een referentie. Geen zorgen, dit overleggen we natuurlijk eerst met jou. Verder is het belangrijk dat je een VOG kunt krijgen, uiteraard kan je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start. Zodra wij een nieuwe collega hebben gevonden halen wij de vacature offline. Mocht een van onze eigen medewerkers solliciteren dan gaan wij hier altijd mee in gesprek.

Kennismaken op locatie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of