Overslaan naar content

Begeleider Misaelgroep

Midgard (Tuitjenhorn)

Wat ga je doen?

(24 – 32 uur per week)
Ben jij zorgzaam, niet bang voor een uitdaging en dol op gezelligheid? Kom dan ons team versterken op Misaelgroep van Midgard!


Wat ga je doen?

Op de Misaelgroep, één van de woonhuizen van Midgard wonen acht volwassenen met een complexe zorgvraag.  Er zijn twee bewoners die 1 op 1 begeleiding krijgen. Jij helpt hen in hun dagelijkse activiteiten, zoals eten, wassen en aankleden. Daarnaast begeleid jij hen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen. Door de juiste handelingen uit te voeren en dingen te zeggen, zet jij de cliënten in hun kracht om naar hun doelen toe te werken. Natuurlijk sta jij klaar om waar nodig te helpen. De begeleiding die jij biedt is soms één op één, maar je zult ook op de groep komen te werken.


Houd jij wel van een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij het begeleiden van bewoners met een complexe zorgvraag ontstaan soms lastige situaties waar het de kunst is om het juiste te doen of te zeggen. Natuurlijk staat ons hechte team altijd klaar jou te helpen.


Op de Misael leren we met elkaar en van elkaar – bewoners én medewerkers. Wij werken vanuit een antroposofische zorgvisie. Gelijkwaardigheid is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Samen zoeken we naar vormen om onze bewoners een duidelijk en gestructureerd programma aan te bieden. Ervaring, beleving, natuur en cultuur staan daarbij centraal. Denk aan samen wandelen of zwemmen, muziek maken, (creatief) werken op een van de werkplaatsen, lekker eten en samen de jaarfeesten vieren.


Wij zijn Midgard

Midgard is een woon- en werkgemeenschap in Tuitjenhorn, Noord-Holland, waar meer dan 100 jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking wonen, naar school gaan, werken en een bloeiend gemeenschapsleven onderhouden.

Er zijn kleine woongroepen. De meeste huizen zijn gegroepeerd rond het centraal gelegen plein. De werkplaatsen zijn verspreid over het grote en mooie terrein.

Aan alle bewoners wordt vraaggericht werk en/of dagactiviteit geboden, hoe complex hun zorgvraag ook is. Er is ook plaats voor cliënten van buiten Midgard om in de werkplaatsen te werken.

Midgard maakt deel uit van de Raphaëlstichting.


Past deze vacature bij jou?


Wij bieden jou:

 • Een salaris conform CAO (Gehandicaptenzorg), in schaal 40. Dat betekent dat je een salaris tussen de €2617 en €3535 per maand verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur) (loon is gebaseerd op de CAO verhoging met ingang van 1 december 2023)
 • Een jaarcontract voor 24-32 uur per week, afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Uiteraard met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om hier vakantie-uren van te kopen.
 • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
 • De mogelijkheid om verschillende trainingen, cursussen en workshops te volgen om jouw kennis op pijl te houden.


Wij vragen:

 • Een collega met een afgeronde opleiding richting Maatschappelijke Zorg of Pedagogiek (minimaal mbo-3 niveau).
 • Je beschikt over kennis en affiniteit in het werken met bewoners met een complexe zorgvraag.
 • Je kan gestructureerd werken en je kan deze structuur ook aan bewoners bieden.
 • Je hebt kennis of bent bereid om je te ontwikkelen in de antroposofische zorg en sociaaltherapie.
 • Je kunt goed samenwerken, maar ook zelfstandig.
 • Door jouw fijne communicatie weet je met de bewoners een goede band op de bouwen, duidelijkheid te verschaffen en laat je je niet snel uit het veld slaan.
 • Je durft feedback te geven en te ontvangen.


Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacaturetekst enthousiast geworden en zou je graag deel willen gaan uitmaken van onze organisatie? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!

Wij vragen altijd om een referentie. Geen zorgen, dit overleggen we natuurlijk eerst met jou. Verder is het belangrijk dat je een VOG kunt krijgen, uiteraard kan je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start. Zodra wij een nieuwe collega hebben gevonden halen wij de vacature offline. Mocht een van onze eigen medewerkers solliciteren dan gaan wij hier altijd mee in gesprek.


Kennismaken op locatie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of