Overslaan naar content

Begeleider Gabaelgroep

Midgard (Tuitjenhorn)

Wat ga je doen?

(16-32 uur)
Wil jij een variërende baan? Help jij graag anderen? Kom dan werken op Midgard waar cliënten wonen met een verstandelijke, en soms ook een lichamelijke, beperking. Een dynamische werkplek, waar elke dag anders is. We zijn op zoek naar collega’s die van een uitdaging houden, betrokken zijn bij de doelgroep en van aanpakken houden.Wat ga je doen?

Er werken zeer enthousiaste en betrokken medewerkers met hart voor de cliënten en voor elkaar. Wij hebben een warme en gezellige groep waar je altijd met z'n tweeën staat. Op de Gabael wonen 8 cliënten met een zeer complexe begeleidingsvraag. Veel cliënten worden vanuit de woning begeleid in de woon- en werksituatie.


Onze cliënten vragen om voorspelbaarheid, positieve bevestiging, nabijheid, veiligheid en hartelijkheid.


De sociaal therapie geeft richting om de bewoner te helpen vanuit zijn kwaliteiten deel te laten kunnen nemen aan het dagelijks leven. Het is aan de medewerkers om de cliënten meer draagkracht te geven en de cliënten zoveel mogelijk het normale leven te laten ervaren. De medewerkers moeten zich hier goed in kunnen verplaatsen, vervolgens naast de cliënten blijven staan en de cliënten de mogelijkheid bieden zelf sommige zaken op te lossen.


Wij zijn Midgard

Midgard is een woon- en werkgemeenschap in Tuitjenhorn, Noord-Holland, waar meer dan 100 jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking wonen, naar school gaan, werken en een bloeiend gemeenschapsleven onderhouden.

Er zijn kleine woongroepen. De meeste huizen zijn gegroepeerd rond het centraal gelegen plein. De werkplaatsen zijn verspreid over het grote en mooie terrein.

Aan alle bewoners wordt vraaggericht werk en/of dagactiviteit geboden, hoe complex hun zorgvraag ook is. Er is ook plaats voor cliënten van buiten Midgard om in de werkplaatsen te werken.

Midgard maakt deel uit van de Raphaëlstichting.


Past deze vacature bij jou?


Wij bieden jou:

 • Een salaris conform CAO (Gehandicaptenzorg), in schaal 40. Dat betekent dat je een salaris tussen de €2617 en €3535 per maand verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur) (loon is gebaseerd op de CAO verhoging met ingang van 2023)
 • Een jaarcontract voor 16-32 uur per week, afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Uiteraard met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om hier vakantie-uren van te kopen.
 • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
 • De mogelijkheid om verschillende trainingen, cursussen en workshops te volgen om jouw kennis op pijl te houden.


Wij vragen:

 • Een collega met een afgeronde opleiding richting Maatschappelijke Zorg of Pedagogiek (minimaal mbo-4 niveau).
 • Je beschikt over kennis en affiniteit in het werken met bewoners met een complexe zorgvraag.
 • Je kan gestructureerd werken en je kan deze structuur ook aan bewoners bieden.
 • Je hebt kennis of bent bereid om je te ontwikkelen in de antroposofische zorg en sociaaltherapie.
 • Je kunt goed samenwerken, maar ook zelfstandig.
 • Door jouw fijne communicatie weet je met de bewoners een goede band op de bouwen, duidelijkheid te verschaffen en laat je je niet snel uit het veld slaan.
 • Je durft feedback te geven en te ontvangen.


Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacaturetekst enthousiast geworden en zou je graag deel willen gaan uitmaken van onze organisatie? Solliciteer dan direct via de oranje solliciteerbutton!


Wij vragen altijd om een referentie. Geen zorgen, dit overleggen we natuurlijk eerst met jou. Verder is het belangrijk dat je een VOG kunt krijgen, uiteraard kan je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start. Zodra wij een nieuwe collega hebben gevonden halen wij de vacature offline. Mocht een van onze eigen medewerkers solliciteren dan gaan wij hier altijd mee in gesprek.


Kennismaken op locatie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


of