Overslaan naar content

Begeleider Jorisgroep

Midgard (Tuitjenhorn)

Wat ga je doen?

Voor de woongroep Joris, waar 7 mannen wonen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste groepsbegeleider voor een groep met leeftijden tussen de 40 en 54 jaar. Daarnaast wordt er ook 1 op 1 begeleiding geboden aan een jongere bewoner. Onze bewoners vragen om voorspelbaarheid, positieve bevestiging, nabijheid, veiligheid, hartelijkheid en structuur. 
Als Begeleider sta je in nauw contact met de bewoners en collega's. Je begeleidt de dagelijkse verzorging van de bewoners. Dit houdt in dat je maatwerk levert als het aankomt op lichamelijke verzorging en dat je het sociale emotionele proces van de groep goed kunt begeleiden. Je biedt duidelijkheid en structuur. Er wordt gewerkt met een vast dagprogramma met daarin vrije momenten om activiteiten te ondernemen met de bewoners.

Wij zijn Midgard

Midgard is een woon- en werkgemeenschap in Tuitjenhorn, Noord-Holland, waar meer dan 100 jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking wonen, naar school gaan, werken en een bloeiend gemeenschapsleven onderhouden.

Er zijn kleine woongroepen. De meeste huizen zijn gegroepeerd rond het centraal gelegen plein. De werkplaatsen zijn verspreid over het grote en mooie terrein.

Aan alle bewoners wordt vraaggericht werk en/of dagactiviteit geboden, hoe complex hun zorgvraag ook is. Er is ook plaats voor cliënten van buiten Midgard om in de werkplaatsen te werken.

Midgard maakt deel uit van de Raphaëlstichting.


Past deze vacature bij jou?

Wat bieden wij?

 • Een salaris conform CAO (Gehandicaptenzorg), in schaal 40. Dit betekent dat je een salaris tussen de €2617 en €3535 per maand
  verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur) (loon is gebaseerd op de CAO verhoging met ingang van 1 december 2023)

 • Een functie op een prachtige werkplek, op een locatie die in beweging is.
 • Een jaarcontract voor 18 tot 36 uur per week, met met de mogelijkheden om extra uren te werken.
 • Je wordt onderdeel van een ervaren team, waarbij we waarde hechten aan veel gezelligheid.

 • Voldoende mogelijkheden om verschillende trainingen, cursussen en workshops te volgen om jouw kennis op pijl te houden.

 • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.

 • Duurzame inzetbaarheid is een belangrijk thema in de CAO Gehandicaptenzorg. Je krijgt de beschikking over een PBL-budget, welke je kunt inzetten voor duurzame inzetbaarheid, vrije tijd en/of het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Wat vragen wij?

 • Je bent in bezit van een opleiding minimaal niveau 3 SPW/MMZ of vergelijkbaar.

 • Je beschikt over kennis en affiniteit in het werken met bewoners met een complexe zorgvraag.

 • Je kan gestructureerd werken en je kan deze structuur ook aan bewoners bieden.

 • Je hebt kennis of bent bereid om je te ontwikkelen in de antroposofische zorg en sociaal-therapie.

 • Je kunt goed samenwerken, maar ook zelfstandig.

 • Je staat stevig in je schoenen.

 • Je bent flexibel inzetbaar, voor zowel vroege, late als weekend diensten. Nachtdiensten worden door het nachtteam opgevangen.

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacaturetekst enthousiast geworden en zou je graag deel willen gaan uitmaken van ons team in Tuitjenhorn? Solliciteer dan via de solliciteerbutton!


Heb je nog wat vragen naar aanleiding van deze vacature? Stel ze dan aan onze recruiter May Ling van Zaane Dit kan per mail via solliciteren@raphaelstichting.nl.


Wij vragen altijd om een referentie. Geen zorgen, dit overleggen we natuurlijk eerst met jou. Verder is het belangrijk dat je een VOG kunt krijgen, uiteraard kan je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start. Mocht een van onze eigen medewerkers solliciteren, dan gaan wij hier altijd mee in gesprek. Zodra wij een nieuwe collega hebben gevonden halen wij de vacature offline
. Kennismaken op locatie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of