Skip to content

Begeleider 1 op 1 Kind Danielgroep

€ 2.617 - € 3.535 per maandMidgard (Tuitjenhorn)

Wat ga je doen?

Voor onze liefdevolle bewoner op de Daniel groep zijn we op zoek naar een 1 op 1 Begeleider. We hebben ruimte voor een nieuwe collega die over een flinke portie humor beschikt, niet opziet tegen een flinke wandeling en barst van de creativiteit.


Wat ga je doen?


Jij bent onze nieuwe collega die 1 op 1 begeleiding gaat geven aan onze 13 jarige bewoner. Jij bent degene de in de ochtend de gordijnen openschuift en met een grote glimlach naast het bed staat. Na de dagelijkse verzorging gezellig ontbijten eten en dan aan het werk. Samen ga je naar de werkplaats en gaan jullie lekker aan  de slag samen met onze andere bewoners. Door de 1 op 1 begeleiding voel jij haarfijn aan wanneer er bijvoorbeeld even een pauze ingelast mag worden. Wanneer de werkdag erop zit even een moment van rust onder het genot van een lekkere kop thee. uitgerust? trek de wandelschoenen maar aan want samen gaan jullie een frisse neus halen. terug op de groep de tafel dekken en is het etenstijd. Na het eten doen jullie samen de vaste klusjes en taakjes. en dan help je met de dagelijkse verzorging. Bedtijd! Je dienst zit er bijna op. Nog even wat administratieve werkzaamheden en naar huis.


We hebben plek voor 20-24 uur per week, je werkt in een wisselend rooster van 08:00-15:00 uur of van 15:00-20:30 uur. Je werkt om het weekend de werktijden van 08:00-14:00/15:00 of 14:00/15:00 tot 20:30. Wil je meer uur werken? dan kunnen we altijd in overleg met elkaar


Over Midgard

Midgard is een woon- en werkgemeenschap in Tuitjenhorn, Noord-Holland, waar meer dan 100 jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking wonen, naar school gaan, werken en een bloeiend gemeenschapsleven onderhouden.

Er zijn kleine woongroepen. De meeste huizen zijn gegroepeerd rond het centraal gelegen plein. De werkplaatsen zijn verspreid over het grote en mooie terrein.

Aan alle bewoners wordt vraaggericht werk en/of dagactiviteit geboden, hoe complex hun zorgvraag ook is. Er is ook plaats voor cliënten van buiten Midgard om in de werkplaatsen te werken.


Past deze vacature bij jou?

Wij bieden jou:

 • Een salaris conform CAO (Gehandicaptenzorg), in schaal 40. Dat betekent dat je een salaris tussen de €2617 en €3535 per maand verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur). (loon gebaseerd op de CAO verhoging met ingang van 1 december 2023)
 • Een jaarcontract voor 20-24 uur per week. Uiteraard met de intentie om deze bij wederzijdse tevredenheid om te zetten naar een vast dienstverband.
 • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de mogelijkheid tot het opnemen van extra vakantiedagen.
 • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
 • Een leuke en veelzijdige werkomgeving, waarbij volop ruimte is voor jouw eigen ontwikkeling
 • Mogelijkheden tot het volgen van relevante cursussen, opleidingen en trainingen, zodat jij altijd op de hoogte bent van de recente ontwikkelingen binnen de gehandicaptenzorg.

Wij vragen van jou:

 • Een afgeronde opleiding richting Maatschappelijke Zorg of een soortgelijke opleiding binnen de zorg of sociaal werk op minimaal MBO 3 niveau.
 • Je hebt kennis en ervaring in het begeleiden van onze doelgroep
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden waardoor je onze bewoner kunt motiveren en in zijn kracht zet. Daarnaast weet je op een fijne manier te communiceren met je collega’s.
 • Je begeleidt zelfstandig de bewoner in onze werkplaatsen/woonhuizen. Je kunt deze verantwoording goed aan en bent goed in staat de juiste beslissing zelfstandig te maken in het belang van de bewoner
 • Je kunt je vinden in onze antroposofische werkwijze of bent bereid je hiertoe in te lezen of te laten informeren.

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacature tekst enthousiast geworden en zou je graag deel willen gaan uitmaken van onze organisatie? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!

Wij vragen altijd om een referentie. Geen zorgen, dit overleggen we natuurlijk eerst met jou. Verder is het belangrijk dat je een VOG kunt krijgen, uiteraard kan je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start.

of