Skip to content

Invalkracht Oosterheem

€ 2.047 - € 3.432 per maandOosterheem (Broek op Langedijk)

Wat ga je doen?

Houdt je van aanpakken, heb je gevoel voor humor, weet je mensen te activeren m.b.v. spelletjes of andere activiteiten dan is Oosterheem de werkplek die je zeker aan zal spreken.

Als flexkracht ben je flexibel inzetbaar, bij openstaande diensten, verlof en ziekte van de vaste medewerkers. Jij bepaalt zelf wanneer je werkt! Ideaal te combineren met een gezin of een eventuele andere baan.

Je komt te werken op het woonhuis van Oosterheem, onderdeel van de Raphaëlstichting. Oosterheem is gelegen aan de dorpsstraat midden in het Dorp Langedijk. Het is een open huis waar bewoners makkelijk kunnen deelnemen aan de het maatschappelijke leven buiten de woonlocatie, zoals het winkelcentrum, horeca en verenigingen. Er zijn twee woongroepen die in verbinding staan met elkaar door de gemeenschappelijke keuken. In ons huis leven 12 bewoners, waarvan vijf vrouwen en zeven mannen in de leeftijd van 24 t/m
58 jaar met een ZZp van VG3 - VG6. De nadruk van de hulpvraag ligt op het vlak van autisme en licht verstandelijke beperking.

Je begeleidt bij alle voorkomende groepswerkzaamheden op het woonhuis. Samen met je collega’s draag je zorg voor de begeleiding en verzorging van de bewoners. Voor de meeste bewoners is overzicht, duidelijkheid en rust belangrijk en daar speel je dus een belangrijke rol in. Lijkt een baan als begeleider binnen de gehandicaptenzorg jou wat? Wil je samenwerken met een team van gemotiveerde collega’s? Hier doe je er écht toe, dus solliciteer snel!

Past deze vacature bij jou?

Wij bieden jou:

 • Een salaris conform CAO (Gehandicaptenzorg), in schaal 30, 35 of 40, afhankelijk van de functie. Dat betekent dat je een salaris tussen de €2047 en €3432 per maand verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur)
 • Een flexibel contract! Jij bepaalt het aantal uren per week. Uiteraard met de intentie om deze bij wederzijdse tevredenheid om te zetten naar een vast dienstverband.
 • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de mogelijkheid tot het opnemen van extra vakantiedagen.
 • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
 • Een leuke en veelzijdige werkomgeving, waarbij volop ruimte is voor jouw eigen ontwikkeling.
 • Mogelijkheden tot het volgen van relevante cursussen, opleidingen en trainingen, zodat jij altijd op de hoogte bent van de recente ontwikkelingen binnen de gehandicaptenzorg.

Wij vragen van jou:

 • Een zorg gerelateerde opleiding, op mbo 3 of mbo 4 niveau. Mocht je geen zorg gerelateerde opleiding hebben afgerond, maar wel interesse hebben om te werken binnen de gehandicaptenzorg, nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren.
 • Een flexibele beschikbaarheid om zowel ochtenden, middagen, avonden en weekenden te werken.
 • Je kunt structuur aanbrengen in de groep en overzicht bewaren. Er gebeurt altijd van alles op de groep, daarom is het belangrijk dat je rustig en stressbestendig bent.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden waardoor je cliënten kunt motiveren en in hun kracht zet. Daarnaast weet je op een fijne manier te communiceren met je collega’s.
 • Je kunt je vinden in onze antroposofische werkwijze of bent bereid je hiertoe in te lezen of te laten informeren.


Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacature tekst enthousiast geworden en zou je graag deel willen gaan uitmaken van onze organisatie? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!


Heb je nog wat vragen naar aanleiding van deze vacature? Stel ze dan per mail aan onze recruiter May Ling van Zaane via solliciteren@raphaelstichting.nl. Dan neemt zij z.s.m. contact met je op!

Wij vragen altijd om een referentie. Geen zorgen, dit overleggen we natuurlijk eerst met jou. Verder is het belangrijk dat je een VOG kunt krijgen, uiteraard kan je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start.

of